2777
2789
اگه کسی بلدبودصدرصدبگه خیلی خوب میشدلاقل یکم ازاسترسمون می‌رفت😭

من اینقدر دیشب گریه کردم بخدا ی ان لعنت ب خودم فرستادم گفتم هر چی میخاد باشه خدا فقط ی ارامش بده به دل من هی فکر جنسیت نکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی بلدبودصدرصدبگه خیلی خوب میشدلاقل یکم ازاسترسمون می‌رفت😭

میفهممت ولی یکم بیخیال باش عزیزم بچه هرچی باشه هست دیگ الان تو که نمیتونی جنسیتشو تغییر بدی پس اینقدر استرس بیخود نده به خودت و اون بچه توکل کن به خدا تا دلت یکم اروم بشه ولی خودتو هم برای دختر هم پسر آماده کن که اگه گفت دختر ناراحت نشی خودتو برا هر جفتش آماده کن جلو شوهرت هم خیلی خودتو مشتاق پسر نشون نده بگو هرچی بود فرقی نداره فقط سالم باشه اگه دختر شد بعد اذیتت میکنن با حرفاشون برا همین میگم اینجوری بگو

میفهممت ولی یکم بیخیال باش عزیزم بچه هرچی باشه هست دیگ الان تو که نمیتونی جنسیتشو تغییر بدی پس اینقد ...

منم ب همه گفتم دختره گفتم بزار دیگه اماده باشن از الان نمیخاستم بگم ولی هی پرسیدن انوتی حدس نزد گفتم چرا گفت دختره تا ولم کنن

میفهممت ولی یکم بیخیال باش عزیزم بچه هرچی باشه هست دیگ الان تو که نمیتونی جنسیتشو تغییر بدی پس اینقد ...

اره دقیقا همینطوره...دست مانیسا خداهروی لایق وصلاح بدونه بده

منم ب همه گفتم دختره گفتم بزار دیگه اماده باشن از الان نمیخاستم بگم ولی هی پرسیدن انوتی حدس نزد گفتم ...

بهترین کارو کردی با ذوق و لبخند بگو دخترم خواهر دار شد یه جوری خودتو شاد نشون بده که اجازه ندن به خودشون که حرفی بهت بزنن یا بعد نیش و کنایه بشنوی

بهترین کارو کردی با ذوق و لبخند بگو دخترم خواهر دار شد یه جوری خودتو شاد نشون بده که اجازه ندن به خو ...

دقیقا خواهرشوهرم اینجا بود منم گفتم دختره پیش خودم گفتم بزار ب بابا مامانش بگه که انتظار پسر نکشن 

دقیقا خواهرشوهرم اینجا بود منم گفتم دختره پیش خودم گفتم بزار ب بابا مامانش بگه که انتظار پسر نکشن

درکل دختربیشتردلسوزه پدرپمادره ولی آدم دوسداره هردوتاشم داشته باشه...شوهرمن میگه دوسدارم اینم دختربشه فقط بخاطر اینکه هردو جنس داشته باشم میگم پسربشه وهم بخاطرحرف مادروپدرش😒

منم حس میکنم دختر باشه...شمابچه اولته زیادفرق نمیکنه

من راستش پسر میخواستم یه بچه بیشتر نمیتونم بیارم بیماری ام اس دارم شوهرمم تک فرزنده رژیمم گرفتم ولی خب خدا نخواست امیدوارم سالم باشه و سرنوشت خوبی داشته فقط