2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی سوال شما به عنوان معلم حضور غیاب تو مجازیو تاثیر میدین؟؟ اخه من برق نداشتیم نت نبود کلا نبودم

بعضیا برق ندارن یا واقعا مشکلی هست نه تاثیر نمیدم 

البته من ابتداییم اگه راهنمایی ودبیرستان بودم قطعا سخت میگیرفتم

تهران

اره تعطیله

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

سر هیچی نیست عزیزم،هوا خیلی سرده،مدارس اکثریت سیستم گرمایشی درست ندارن،بچه های مردم سرما میخورن

کشور های دیگه هم هوا سرده دیگه گلم سرد تر از اینجا  

این تعطیلی فقط به خاطر کمبود منابع س متاسفانه 

یا الله

اره تعطیله

بقیه استان ها هم تعطیله؟

من از استان هرمزگان یه بسته سفارش دادم میخواستم بدونم برام پست میکنن با نه

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

بقیه استان ها هم تعطیله؟من از استان هرمزگان یه بسته سفارش دادم میخواستم بدونم برام پست میکنن با نه

نمیدونم بعضی استان ها تعطیله هرمزگان کدوم استان هستش

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

کجا

✅لیست تعطیلی 28 آذر ماه

🔺مدارس تهران فردا تعطیل شد

🔺مدارس ابتدایی استان فارس غیرحضوری شد

🔺مدارس و دانشگاه‌های اردبیل فردا تعطیل شد

🔺مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی چهارشنبه غیر‌حضوری است

🔺مدارس و دانشگاه‌های سمنان فردا غیرحضوری شد

🔺مدارس و دانشگاه‌های گلستان غیرحضوری شد

🔺مدارس، دانشگاه‌های کردستان تعطیل شد

🔺مدارس و دانشگا‌ه‌های آذربایجان‌ شرقی تعطیل شد‌

🔺مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی چهارشنبه غیرحضوری شد

🔺مدارس خراسان رضوی تعطیل شد

🔺مدارس و دانشگاه‌های مازندران فردا غیرحضوری شد

❌مدارس و دانشگاه های استان زنجان فردا تعطیل است

🔺️ مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی چهارشنبه غیرحضوری شد

🔺مدارس و دانشگاه های استان زنجان فردا تعطیل است

🔺تعطیلی مدارس قم در روز چهار شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳ (غیرحضوری)

لیست بروز می‌شود ...