2777
2789
من باید با صدای بلند بخونم و هیچی هم یاد نمیگیرن یه صفحه رو حتما هشت دور بخونم ولی تو حافظه بلند مدت ...

۵ دور درس رو بخون خلاصه برداری کن خلاصه ها هم دو سه دور بخون سوال هم حل کن

入学試験を待っています

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو اینستا زیاد میری ؟

آره اینستا میرم چطور عوارض اونه؟😂💔 تصمیم گرفتم دیگه اینستا مینستا تعطیل ...گفتم این پنج روز بکوب میخونم ولی میترسم نرسم ناامیدم

آیه های قرآن رو چه جوری حفظ میکردین با ترجمه منظور ؟

یه کلمه هایی رو حفظ کن از توشون که کلیدی هستن

در کل با تکرار زیاد چیزی یاد ادم میمونه

اگه حافظه شنیداری میتونه کمکت کنه کانال میشناسم از رو کتاب خونده ویس گذاشته استاده

入学試験を待っています

یه کلمه هایی رو حفظ کن از توشون که کلیدی هستندر کل با تکرار زیاد چیزی یاد ادم میمونهاگه حافظه شنیدار ...

بد نیست ممنونم لینک کانالو برام بفرست من حافظه تصویریم خیلی خوبه خیلی زود یاد میگیرم شنیداریو نمی‌دونم حالا تو بفرست ببینم چجوریاس ممنونم ❤️

بد نیست ممنونم لینک کانالو برام بفرست من حافظه تصویریم خیلی خوبه خیلی زود یاد میگیرم شنیداریو نمی‌دو ...

mmk110

همراه گوش کردن روش نگاه بنداز جای هر چیزی رو از رو صفحه حفظت بشه تند تند گوش کن چند بار بتونی بخونی

入学試験を待っています

mmk110همراه گوش کردن روش نگاه بنداز جای هر چیزی رو از رو صفحه حفظت بشه تند تند گوش کن چند بار بتونی ...

همین کارو میکنم ممنون عزیزم وقت گذاشتی...

امیدوارم بتونم حداقل نمره ی قبولی بگیرم

آره اینستا میرم چطور عوارض اونه؟😂💔 تصمیم گرفتم دیگه اینستا مینستا تعطیل ...گفتم این پنج روز بکوب م ...

اینستا باعث حواس پرتی میشه و اینکه نمیزاره رو یه چیزی تمرکز کنی حتی از زمانی که اینستا اومده  آدم نمیتونه بشینه یه فیلم ببینه همش دوست داره در حال دیدن یه چیز جدید باشه 

اینی هم که من گفتم تو ۲ ساعت درسامو میخوندم مال قبلا بود الان نمیتونم مثل قبل باشم 

ویکی دیگشم دیر خوابیدنه و خواب کافی نداشتنه