2777
2789
عنوان

خانواده دوستم خیلی پیاز میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 59 پست
همچنان داری میری خسته نشدی خواهر یکم بشین دیگه😥

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم همه غذا ها سیر و پیاز داره میشه پیاز خورد پشتش مسواک زد

منظورش پیاز خامه ها. وگرنه پیاز و سیر پخته بوی آنچنانی نداره. با مسواک هم اوکیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم میخوریم ولی بو نمیدیم چرا🤔

کجایی هستی؟

ما شمالی هستیم شمال میریم با سیر خودمونو خفه میکنیم کسی نمیفهمه چون همه میخورن و عادیه ولی تهران اگه بخورم بقیه میفهمن حالا هرچقدم که مسواک و نخ دندون و... بکشی باز اونی که نخورده حسش میکنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگه خوردیم چیکار کنیم بوش بره

اول مسواک 

بعد مسواک زبان

بعد ادامس

اینا واسه پیاز کافیه

اما اگه سیر خوردی علاوه بر کارای بالا باید در اخر یک نخود یک ربع تو دهنت بازی بدی 

من عاشق پیازم با هر غذایی میخورم ولی خانوادم دوس ندارن 

من شغلم ارایشگریه اگه بوی پیاز بدم مشتری هام میپرن 

واس همین همیشه بعد غذا مسواک میزنم 

دارچین میحوعم 

ی میوه میخورم 

و در آخر آدامس میجوعم 

ی ذره هم بو نمی‌ده دهنم

ی پستی چیزی راجب بوی بد دهن براش بفرس یا اگه ترس از دست دادنشو نداری مستقیم بش بگو شاید بش بر بخوره ولی حداقل شاید به خودش بیاد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کجایی هستی؟ما شمالی هستیم شمال میریم با سیر خودمونو خفه میکنیم کسی نمیفهمه چون همه میخورن و عادیه ول ...

من چهار ماه شمال زندگی کردم همه بو سیر و پیاز میدادن روم نمیشد بگم وگرنه بو میدادن شدید مامان بزرگ شوهرم هم حرف شمارو میزد ولی ....

پیازدو سیر خام بوش با این چیزا نمیره گلم.پیاز توی غذا فرق داره اون بو نداره که

ما ترشیشو میخوریم اونم زیاد بعدشم دهنمونو میشوریم.تاحالا متوجه بو نشدم یا کسی بخواد بگه از این به بعد بیشتر دقت میکنم ولی