2777
2789
عنوان

شوهر من رفیق بازه آیا🚶‍♀️🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 49 پست
مردی که ازدواج کرده درست نیست بنظرم بره با رفیقاش یه شب بمونه جایی، زن داره نام سلامتیمنم همسرم به ش ...

مگه قراره همیشه و هر شب کنار هم باشیم نه از نظر شرعی نه از نظر عرف نه اخلاق هیچ ایرادی نداره اتفاقا به محکم شدن رابطه زن و مرد خیلی کمک میکنه

ببین من شوهرم به شدت رفیق بازه در حد استخر و این جور تفریحات با رفیقاش میره ولی بیشتر از اون نه .... ...

شب جنگل موندن رو دوست ندارم منم 

و اینکه همسر شما هم رفیق باز نیستند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چند وقت میبینتشون

از نظر دیدن همینجوری و سلام و احوالپرسی چند دقیقه ای که هرروز 

ولی بیرون رفتن و مثلاً با یکیشون کار املاک و ساختمان سازی میکنن، بستگی داره ( چون همسرم مرزبانه و فقط یک هفته اینجاست و یک هفته ماموریته) بعضی هفته ها دوبار، سه بار 

خیلی هم هرروز تلفنی باهاشون حرف میزنه 🥴

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

به نظرم وقتی ما خودمون آقایون رو محدود کنیم اونا یا یواشکی به بهانه ی کار وقتشون با دوستاشون میگذرونن یا مقابله به مثل میکنن،اینجور که بوش میاد بعضی خانوما نه دوست دارن آقایون با خانواده خودشون گرم و صمیمی باشن نه با دوستاشون بعد همین آقایون یه وقت سخت بگیرن میایم از بدجنسی و ظلم و زورشون حرف میزنن ،مگه اسیری آوردیم 

چرا عزیزم ؟ چه اشکالی داره.

دیگه عقاید متفاوته دیگه من بنظرم کسی که زن داره دلیلی نداره شب با دوستاش بگذرونه

البته من اصلا در این مورد بهش چیزی نگفتم ، خودشم دوست داره شب کنار خودم باشه ، 

با دوستاش اصلا بیرون شهر نمیره ، فقط در حد استخر و قهوه ای چیزی

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

نه رفیق باز نیست

رفیق باز یعنی کسی که تمام دقت خودشو صرف گشت و گذار با رفیق کنه

من حصرت دارم شوهرم سالی یه ساعت بره بیرون یا بگه با رفیقم رفتم بیرون

۱۶ ساله ازدواج کردیم نه با رفیق رفته بیرون نه کسی آمده دنبالش و بگه رفیقم هست

صبح میره صر کاز عصر بر میگرده

سالی یه بار هم به زور میره خونه مادرش

خونه خواهر و برادر و فامیل که اصلا نمیره

دیگه عقاید متفاوته دیگه من بنظرم کسی که زن داره دلیلی نداره شب با دوستاش بگذرونهالبته من اصلا در این ...

ببین میدونی به هر حال مردا بیشتر از زنها دوست دارن توی جمع دوستاشون باشن . بعد خب واقعا فشار کاری و اقتصادی که روی مرداس خیلی زیاده و همین دورهمیا کلی میتونه بهشون کمک کنه . و در نهایت ازدواج کردیم که برای هم آرامش داشته باشیم و در اصل رفیق هم باشیم من فکر میکنم اینجور تفکر قشنگ نیست . انگار بعد ازدواج آدما زندانی میشن

گاهی نه همیشه بهتره مجردی شما ربطی نداره گلم

ببین یبار تو ی تاپیک اینو گفتم.گفتم مجردم ولی با دوستای متاهلم رفت و امد خانوادگی دارم چون از بچگی باهاشونم.

ی کاربر بهم گفت خونه خراب کن

این الان شد رفیق باز؟!😑

بنده ی خدا حتی همکار نداره خوب افسردگی میگیره بیچاره بمونه خونه!

بنظرم حتی واقعا یکم باید بیشتر بره بیرون ولی خوله

ما یه استادی داریم هر روز با دوستاش تو کوهن 

دیگه فک کنم ابن بشر ناشناخته ترین کوه هارو هم کشف کرده هفته ای ۲ بار ثابتتتتت پنجشنبه و جمعه با دوستاش تو کوه ها هست به کنار کاری ندارم با این هر شبم تو خونه ی هم عکس میزارن اصلا فک کنم اونقدر پست میزاره از زندگیش کل روزمرگی ایم استاد ما شده دَردَر و دوستاش 

ولی خوب به نظرم حقشه یک عمر درس خونده  حالا هم ک پول داره ماشین داره خونه داره باید خرج کنه ولی دیگه هر روزرزز !!!

ببین یبار تو ی تاپیک اینو گفتم.گفتم مجردم ولی با دوستای متاهلم رفت و امد خانوادگی دارم چون از بچگی ب ...

عزیزدلم همه این حرفا بخاطر سطح پایین جامعه اس مطمئن باش اون حرف رو کسی گفته که نه خودش به جای رسیده نه خوانوادش 

2790
2778
2791
2779
2792