2777
2789
عنوان

انرژیم مرده😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست
اوووف نگو اتیش زیرخاکسترم شوهرم کوچیکترین شوخی میکنه بابدترین جواب من روبرومیشه

همین چیزا مث سرد بودن؛همجوابی؛بی احترامی؛شکستن حرمتها؛نداشتن میل ج؛داد و بیداد و غرزدن؛به خونه زندگی و خودت نرسیدن زندگی و رابطه رو بی روح میکنه

مواظب باش  

الان کلی کاردارم ولی دلرم توسایت میپلکم لباس بچه هانشستس ظرفاهمینطور خونه ک افتضاحه😨😧😧

هین خونه ی من. من بعد زایمانم به شدت تنبل شدم بچه رو بهانه میکنم ولی خودم میدونم که مشکل از خودمه.به خاطر اومدن نی نی یه مقدار شرایط و برنامه ریزی ها تغییر میکنه .باید مدیریت داشت واراده و از همه مهمتر ترک این گوشی لعنتی که تمام وقت مفید آدم رو میگیره

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتمیس جون راهیی دارویی نیست برگردم ب وضعیت سابقم یعنی باید1سال دیگه هم همینطوربگذرونم

در مورد افسردگی بعد از زایمان درمان دارویی هست... داروهای سروتونرژیک تجویز میشه که برای دریافتش باید به یک روانپزشک خوب مراجعه کنید....

اما معمولا توصیه نمیشه.. مگر اینکه شخص خیلی حالش بد باشه و افکاری مثل اسیب زدن ب خودش یا دیگران، بی توجهی به وظایفش یا افکار خودکشی یا مشکلات خواب داشته باشه... یعنی یک افسردگی ساده معمولا کاندید دارو درمانی نمیشه... مگر اینکه خودتون خواهان گرفتن دارو باشید که در اون صورت روانپزشک با یک دوز کم شروع میکنه و واقعا هم موثره

درهر صورت به یک روانپزشک خوب مراجعه کنید حداقلش اینه ک راهنمایی های خوبی میگیرید شاید هم صلاح بدونن دارو بنویسن

همین چیزا مث سرد بودن؛همجوابی؛بی احترامی؛شکستن حرمتها؛نداشتن میل ج؛داد و بیداد و غرزدن؛به خونه زندگی ...

همجوابی روخوب اومدی یعنی طرف رو تاقانع نکنم حق بامنه ولش نمیکنم

اخخخ ک چقدتوخوبی تی تی جون😍😍

در مورد افسردگی بعد از زایمان درمان دارویی هست... داروهای سروتونرژیک تجویز میشه که برای دریافتش باید ...

عزیزم ایشون افسردگی نداره که بخواد دارو مصرف کنه فقط به خاطر شیر دهی یه مقدار بی حال و حوصله است ومثه من تنبل شدن 😀که با اراده کردن حل میشه.من واقعا میخوام از شنبه برنامه ریزی کنم 😉که صبح ها زودتر بیدار شم و برم باشگاه چون امروز خونه مادر شوهرمم فردا هم خونه مامانمم. از شنبه خیلی خوبه بیا با هم باشیم با هم برنامه ریزی کنیم 

عزیزم ایشون افسردگی نداره که بخواد دارو مصرف کنه فقط به خاطر شیر دهی یه مقدار بی حال و حوصله است ومث ...

من در جهت سوال ایشون پاسخ دادم عزیزم که پرسیدن درمان دارویی وجود داره یا نه و همچنین نگفتم نیازی به درمان دارن اونو منو شما تشخیص نمیدیم  

خیلی هم عالی موفق باشید ان شاءالله

من در جهت سوال ایشون پاسخ دادم عزیزم که پرسیدن درمان دارویی وجود داره یا نه و همچنین نگفتم نیازی به ...

بله عذر میخوام😊😊