2777
2789
عنوان

چرا بچگیمون قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
یه سوالدهه شصت یا هفتادیا اکثرا بچگیامون خیلی خاطره خوب داریمایا بچه‌های ما هم الان بهترین دوران زند ...

خیلی سوالت سخته

ولی من به عنوان یه دهه هشتادی 

همه زندگیم یکنواخت بوده

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

ممنونم چیپس نمکی تو تاپیک قبلی هم که بودم، بودی و چقدر صحبت کردنت قشنگه

ممنونم عزیزدلم🌱♥️

عزیزمی

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوضاع همین بود ولی میگم اونموقع ساده ترین کارا هم رنگ و بو داشتن دنیا قشنگتر بود با وجود خانواده ...

آره واقعا .یه بستنی میخریدیم چجور با خوشحالی و لذت میخوردیم کیف دنیارو میکردیم.مهمونی میدادیم مهمونی میدفتیم دورهم چقدر خوش میگذشت 

الان اصلا زندگی نمیکنیم بدجور همه چی خراب شد . دائم اخبار بد .گرونی و مشکلات اقتصادی معیشتی  وحشت از آینده ی ترسناک 

اصلا حال و هوای مردم یجور دیگه است بیرون میریم دلمرده تر میشیم مردمو میبینیم .

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

آره واقعا .یه بستنی میخریدیم چجور با خوشحالی و لذت میخوردیم کیف دنیارو میکردیم.مهمونی میدادیم مهمونی ...

:)))

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️