2777
2789
عنوان

میاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم.اگر دوست داری اسمت بگو وگرنه با نام کاربری میخوام فردا برم حرم آقا امام رضا ع واسه نیت حا ...

عزیزدلمممم ممنونم ازت ... خیلی خیلی حالم بده .. چه پیامی خوبی بود خوندم الان .. دستت درد نکنه عزیزم .. اسمم مائده.. خیلی گریه میکنم .. بگین پیش خدا برای حاجاتم واسطه بشن تا حاجاتم با آبرو و هر چی زودتر برآورده شن .. خیلی درمونده ام .. هیچکی پشتم نیست .. فقط خدا پناهمه..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزدلمممم ممنونم ازت ... خیلی خیلی حالم بده .. چه پیامی خوبی بود خوندم الان .. دستت درد نکنه عزیزم ...

عيدت مبارک گلم.دیدم جواب ندادی اسمت نگار نوشتم عزیزم الان صحیح میکنم مائده.ان شالله حاجت روا بشی غصه نخور همه مشکلات داریم ان شاالله آقا امام رضا ع و حضرت زهرا س واسطه گرفتن حاجتت از خدا بشن🙏.فردا هر جا سوره یس برات بخونم گلم عکس میفرستم تاپیکت.التماس دعا

عيدت مبارک گلم.دیدم جواب ندادی اسمت نگار نوشتم عزیزم الان صحیح میکنم مائده.ان شالله حاجت روا بشی غصه ...

چقدر شما مهربونی .. از فکر و خیال و گریه خوابم نبرده .. نمبدونم چجوری ازت تشکر کنم .. منم برای حاجت روایی ات حدیث کسا میخونم .. اسمت رو نمیدونم فقط .. دستت درد نکنه عزیزم .. خدا خیرت بده الهی ♥︎♥︎♥︎♥︎عید شما هم مبارک مهربون ♥︎

چقدر شما مهربونی .. از فکر و خیال و گریه خوابم نبرده .. نمبدونم چجوری ازت تشکر کنم .. منم برای حاجت ...

لطف داری شما گلم.ان شاالله هر چیزی که باعث شده ناراحت بشی رفع بشه🤲.راضی به زحمتت نیستم عزیزم همین یک دعا از ته دلت برام بکنی بسمه نیاز به تشکر نداره گلم.اسمم فائزست.ان شاالله فردا عیدیت از خانوم فاطمه زهرا س و آقا امام رضا ع بگیری💚

لطف داری شما گلم.ان شاالله هر چیزی که باعث شده ناراحت بشی رفع بشه🤲.راضی به زحمتت نیستم عزیزم همین ی ...

حتما میخونم برات عزیزدلم.. نه دلیه خودم دلم خواست قربونت برم .. همچنین شما مهربون ♥︎♥︎

چه عکسی😭😭♥︎خدا خیرت بده الهی ♥︎♥︎ ان شاءالله حاجت روا شی عزیزم ♥︎ خیلی ازت ممنونم 😭😭😭♥︎♥︎

قربونت عزیزم.خواهش میکنم

ان شاالله بحق روز و شب عزیز ولادت خانوم فاطمه زهرا س هر حاجتی داری روا بشه💚