2777
2789
عنوان

ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 56 پست
بهترین کاروکردی همیشه برات غرورخودت مهم ترباشه این ادم شعورودرکش خیلی پایینه انشالله یه بخت خوب قسمت ...

ممنون عزیزم خیلی شخصیتمو خورد کردم من نمیخاستم تورشکنم خودش شروع کننده بود ولی جوری برخورد کرد انگار با یه بخشید اشغال رفته بیرون ک حتی یکمی هم، ازخودش صحبت نکرد

میگم شاید خوشش میومد تو طول رابطه و میومد سمتم

این فقط یه احتماله و درصدش کمه ، نمیگم امکانش نیست ولی کسی که به صراحت اینجوری حرف میزنه می‌دونه قصدش از رابطه چیه و اتفاقا این حرف و زده که تو امیدی به آینده باهاش نبندی و هر موقع هم خواست تموم شه و تو نخواستی ، میگه من که از اول گفته بودم

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوستش داشتم ولی اون ضره ای ازخودش مایه نزاشت ومنو تو اون جلسه له کرد

میدونستی پسرا از اینکه با احساسات دخترا بازی کنن و اونا رو پس بزنن چقدر اعتماد به نفس میگیرن هیچوقت شرایط این کارشونو براشون بوجود نمیاوردی

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️
ممنون عزیزم خیلی شخصیتمو خورد کردم من نمیخاستم تورشکنم خودش شروع کننده بود ولی جوری برخورد کرد انگار ...

پس اصلاپشیمون نباش بهترین تصمیموگرفتی 

و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را

نه اولین جلسه بود برای اشنایی.. رفتیم کافی شاپ ولی اون هیچ چیز نکفت قهوشو بدون تعارف خورد بعدم گفت پ ...

با تعریف تو منم اصلا خوشم نیومد از برخوردش ، اتفاقا چقدر خوب که بلاکش کردی. طرف فکر کرده چه عنی هست 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

این فقط یه احتماله و درصدش کمه ، نمیگم امکانش نیست ولی کسی که به صراحت اینجوری حرف میزنه می‌دونه قصد ...

خوب من له شدم خیلی تحقیر شدم حس کردم ملاکای بالاتری داره ومن اکی نیستم براش.. افسرده شدم سه روزه ازفکر درنمیام

با تعریف تو منم اصلا خوشم نیومد از برخوردش ، اتفاقا چقدر خوب که بلاکش کردی. طرف فکر کرده چه عنی هست

خیلی بهم برخورد... شغل پدر وبرادرم رو پرسید و دوتبال جای زندگی بود و.. 

میدونستی پسرا از اینکه با احساسات دخترا بازی کنن و اونا رو پس بزنن چقدر اعتماد به نفس میگیرن هیچوقت ...

خوب بخاطر همین بلاکش کردم.. ازخودم اون لحظه بدم اومد شعور نداشت لااقل یه گفتگوی عادی داشته باشه

هیچ فرقی نداره یه زمانی دخترش هم آماده رابطه جدی نیست میخواد فقط بگذره

درسته اما طرف و که خورد نمیکنه ، به جوری حرف بزنه انگار از سر لطف میخواد باهاش وقت بگذرونه

واقعا حس میکنم اگه بلاک نمیکردم لااقل شاید روزنه ای برای ارتباط وجود داشت

ن کار خوبی کردی ایشون فقط می‌خواسته تو زمان بیکاری و کسی دورش نی با شما وقت بگذرونه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دقیقا شبها فقط پیام میداد

پ مطمئن باش کار خیلی خوبی کردی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️