2777
2789
عنوان

مردای عینکی

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 57 پست
من پوششم امروزی هس ومانتویی،درکل این ترکیب رنگ هاواستایل ورعایت میکنم بعدازپایان دوره هم کارآموزی می ...

اوکیه

اخه شخصیت رو که نمیشه از رو ظاهر ادما قضاوت کرد قطعا باید چندین بار با طرف معاشرت کرد بعد نظر داد

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اوکیهاخه شخصیت رو که نمیشه از رو ظاهر ادما قضاوت کرد قطعا باید چندین بار با طرف معاشرت کرد بعد نظر د ...

خبب ازنظرجدی بودن ممکنه بگین بهم میخوره جدی باشم یاملایم ومنعطف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما چهره ی زیبا و نچرالی داری

از طرح عینکتم من خوشم اومد چون خودم عینکیم😂😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خبب ازنظرجدی بودن ممکنه بگین بهم میخوره جدی باشم یاملایم ومنعطف

متوسطی به سمت ملایم خیلی هم جدی نبود، احتمالا این نظر خودته ولی ظاهر اوکی و خوبی داری در کل

مرسی گلم لطف داری

قربونت

بوس😘

خبب بازم بنظرم عجیبه ک چندان سمتم نمیان

روی همون اداب معاشرتع کار کنی اوکیه چون از نظر ظاهری خوبی

و اینکه فکرت رو کارایه دیگه متمرکز کنی اینجوری انرژی زنانه ت هم بیشتر میشه

و اصلا هم خودت رو دست کم نگیر و اعتماد به نفست رو ببر بالا

روی همون اداب معاشرتع کار کنی اوکیه چون از نظر ظاهری خوبیو اینکه فکرت رو کارایه دیگه متمرکز کنی اینج ...

ب تازگی اعتمادب نفسم بهتر شده امانمی دونم چقدربایدروآداب معاشرت تمرکزکنم ک کفایت کنه قانون جذب،یکسری فرکانسای جذب روحی هم انجام میدم همینطور معنویات وذکرای قرآنی

ب تازگی اعتمادب نفسم بهتر شده امانمی دونم چقدربایدروآداب معاشرت تمرکزکنم ک کفایت کنه قانون جذب،یکسری ...

کتاب بخون

فیلم هم ببین

یه سری پیجا تو اینستا هم خوبه واقعا راجب فن بیان و این حرفاس اونارو هم دنبال کن

یکمم خطا ازمون کن نگران نباش بعد از یه مدت ادم میوفته رو روال

کتاب بخونفیلم هم ببینیه سری پیجا تو اینستا هم خوبه واقعا راجب فن بیان و این حرفاس اونارو هم دنبال کن ...

همه اینکاروانجام میدم اماموافقی چهره های معمولی تربیشتردورشون هستن وسمت اونامیرن؟؟

همه اینکاروانجام میدم اماموافقی چهره های معمولی تربیشتردورشون هستن وسمت اونامیرن؟؟

نه خیلی واقعیتش 

اگه خواستگار رو میگی مطمئنا اونا هم روی اداب معاشرتشون خیلی کار میکنن

میدونی چهره نهایتا ۲۰ درصد تاثیر داره 

بقیه ش شخصیت و اخلاق و استقلال و وضع مالی طرفه

نه خیلی واقعیتش اگه خواستگار رو میگی مطمئنا اونا هم روی اداب معاشرتشون خیلی کار میکننمیدونی چهره نها ...

درسته شخصیت و مستقل بودن مهمه امابرای خیلیاچهره واندام هم مهم هس