2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 23 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم شما هم سقط مکرر هستین؟ انشاالله مشکل همه مون حل شه

بله،واسه بچه اول سقط مکرر بودم تا بالاخره جواب گرفتم

واسه دومی دوباره سقط میکنم این دفعه شوهرمم مشکل داره

شوهرمم میگه بی خیال بچه شو ولی بچم هی میگه کی نی نی میاری

خدا هست❤️
بله،واسه بچه اول سقط مکرر بودم تا بالاخره جواب گرفتمواسه دومی دوباره سقط میکنم این دفعه شوهرمم مشکل ...

پس مثل همیم، دقیقا آدم مثلا راه حلشو پیدا کرده و جواب گرفته الان باهمون راه حل جواب نمیگیره عجیبه،

شوهر من همون سال ها پیش ضعیف بود الان مجدد آزمایش نداده،

همون تنهایی بچه ها از همچی بدتره

پس مثل همیم، دقیقا آدم مثلا راه حلشو پیدا کرده و جواب گرفته الان باهمون راه حل جواب نمیگیره عجیبه،شو ...

قبلا میگفتم یدونه بیارم بسمه الان وقتی میبینم بچم با حسرت به بچه های کوچیک نگاه میکنه غصم میشه

خدا هست❤️
نه ندادم تاحالا دکتری نگفته بهم که انجام بدم

سه بار سقط داشتین دکتر بهتون نداده 🤦حتما برید دکتر دیگه و درخواست آزمایش های بعد سقط و بارداری مجدد بدید ،سه بار سقط قطعا نیاز به آزمایش های بیشتری هم هست

سلام عزیزم این تجربه رو برای همه عزیزانی که مشکل مشابه من دارن به اشتراک می ذارم امیدوارم مفید باشه

من ۷ بار سقط داشتم یعنی از سال ۹۶ تقریبا هر سال یک سقط تمام آزمایشات رو انجام دادم چندین دکتر عوض کرذم و کلی داروهای جور وا جور از کلروکین تا پردنیزولون و حتی IVIG در حاملگی استفاده کردم ولی هیچ کدوم فایده نداشت و بچه هام سقط می شدم اکثرا قلبشون تشکیل نمی شد یا می شد و زود برادیکارد می شدن و تمام ولی همیشه ته دلم باور داشتم خدا بهم بچه می ده و بدون دارو هم می ده . الان ۲۳ هفته باردارم این بار با وجود لکه بینی اصلا دکتر نرفتم همش رفتم مسافرت یعنی تا از هفته ۶ تا ۹ مسافرت بودم که اصلا بهش فکر هم نکنم هر دفعه برای اینکه از استرسم کم کنم به خودم می گفتم من باردار نیستم فقط ۲ ماه پریود نمی شم.خلاصه با وجپد لکه بینی و هماتوم وسیعی که داشتم و دو بار خونریزی زیاد کردم به اطف خدا بچه برام مونده. از ته دل آرزو می کنم همه کسانیکه منتظر فرزندن بزودی و با عافیت و سلامت دامنشون سبز بشه