2777
2789
عنوان

اگه یه نفر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 78 پست

ما که فامیلامون اکثرا کارت عروسی رو میدن دست مامانم یا مادرشوهرم!! ماهم پامیشیم میرم😐

خیلی وقتا دیدم به بقیه غیر از کارت دادن بهشون زنگ هم زدن دعوت کردن بنظرم ماهم نمیرفتیم بهتر بود😓

الحمدالله❤
اصلا چرا اسم شمارو نوشته کلا فامیلای ما اسم و فامیل مرد خونه رو مینویسن حتی اگه ندونن هم زنگ میزنن ...

تو فامیل ماهم اسم مرد رو مینویسن بعدش یا با بانو یا با خانواده مینویسن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی وقتی هیچ پیش زمینه ای برای این بدبینی نداری ..مشکل قبلی نداشتید ..چه دلیلی داره فک کنی از قصد ...

باور میکنی وقتی دیدم فقط مال من اونجوریه گریم گرفت . اخه چرا یادشون رفته اصلا . من نمیتونم بی احترامی به همسرم رو بپذیرم

خب باشه ببین سمت ما عروس و داماد باهم کارت مینویسن حالا شاید کارت شمارو خانمش نوشته فامیلی شوهرت هم نمیدونسته 

و چشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارند
باور میکنی وقتی دیدم فقط مال من اونجوریه گریم گرفت . اخه چرا یادشون رفته اصلا . من نمیتونم بی احترام ...

خوب پیش اومده ادم باید شرایط طرف مقابلشم بسنجه . مثلا طرف انقدر استرس عروسی  و مهمونی و خرج و مخارج داره که ممکنه واقعا به این موضوع فک نکرد ه باشه .یا اون کارتو یه نفر نوشته بود ه که زیاد ازین مسایل سر در نمیاورده

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬