2821
2789
عنوان

فکر خیانت 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست
هزاران بار سر این قضیه دعوا کردیم میگه ی مشتری خانم میاد مغازه تو تمام بدنت ب رعشه میفته راست میگه😭

منم همسرم کارمنده به همکارای زنش حساسیت نشون میدم گاهی اما هیجی ازش ندیدم واقعا هم خوبه همسرم

اما یکم حساسیتمو کمتر کردم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😭😭😭😭واقعا دارم نابود میشم

خوب برو مشاوره شاید خوب شدی نمیخوای که همیشه این شکلی باشی؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من حس میکنم تو یه چیری ازش دیدی ولی باورت نمیشهو رفتاراش جوری هست که میترسی ببینی

اره دقیقا 

من دوس ندارم استوری خانم ها رو ببینه مشتری هاش چند بار قسم خورد نبینه باز دیدم باز کرده و دشت کربلا ‌آوردم تو خونه چقدر وسیله شکست و اعصبانی شد ک زفتم سراغ گوشیش. چون بهم قول داده بود و زیرش زد همین چند وقت پیش 

دوباره افتاده تو سرم 

هفته آیی چهار روز من میگرن م مبکبره 

شهرمون مشاوره حضوری نداره 😔

پس خودت نمیخوای از این‌وضعیت دربیای 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره دقیقا من دوس ندارم استوری خانم ها رو ببینه مشتری هاش چند بار قسم خورد نبینه باز دیدم باز کرده و ...

میدونستم بی دلیل نیست

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید