2777
2789
عنوان

حفظ قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
ابجی چقدر طول میکشه رو خوانی و روانخوانیم خوب بشه؟ بعدش باید برم تجوید ؟؟هرکدوم چقدر طول میکشه که بر ...

روخوانی و روانخوانی خیلی طول نمیکشه بستگی به خودت داره و البته میتونی یه مدت خودت تو خونه روخوانی تمرین کنی که اونجا بری تجوید  و همزمان با تجوید میتونی حفظ هم برداری 

همش میگم نکنه ول کنم ....نکنه سخت باشه و نتونم

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!

تازه اگ استادم داشته  باشی که عالیه .

عشقم لینکشو پیدا کردم ولی خب اینجا مثل اینکه مجوز درج لینک نمیده ،تونستی درخواست بده ،خصوصی میفرستمش برات (:

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...

چشم الااان درخواست دوستی میدم 😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...

شما چند وقته با جدیت شروع کردی 😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

وای ممنونم 😍شما حافظی ؟چند وقته در داره حفظ میکنی ؟ از سختیاش میگی بهم 😊

خب من یکوچولو حفظم اره .

ولی بخاطر کنکورم فعلا ول کردم ،منتظرم تموم شه بعدش قول دادم تو سه ماه تمومش کنم😂

من وقتی که وقت بزارم روزی دو صفحه هم میتونم حفظ کنم با اینکه حافظم عین ماهیه .

سختی خاصی نداره والا انقدر که شیرینه .

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣