2777
2789

الان اومدن😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم صب کار دارم اما خوابم نمیبره عجیبه وقتی کار داشته باشی خواب نمیبره

الان صبحه دیگه😐

۱۴۰۳/۱۱/۹ تا ۱۴۰۳/۱۲/۴ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست

نه اومدن پیشم بخوابن اونا خوابن

چقد بده منم اوایل یکسره شوهرم میرفت ماموریت مادرشو میگفت بیاد پیش من گفتم ول کن بابا شاید شب بخابم بگوزم تو خونم جلو مادرت معذبم بخدا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

چقد بده منم اوایل یکسره شوهرم میرفت ماموریت مادرشو میگفت بیاد پیش من گفتم ول کن بابا شاید شب بخابم ب ...

انتظار دارن همون‌ طور که با مادرمون راحتیم با اونم راحت باشیم