2777
2789

شبتون بخیر باشه کاربری خودم نیست کاربری برای دوست خواهرمه منم بهش دسترسی دارم تا چیزی که مدنظر م هستش رو بزارم و بپرسم

یه اقایی هستش که کفش و کیف میفروشه و یه مغازه تقریبا بزرگی داره خونه ماهم دوتا کوچه اونور تره هر روز بخاطر کارم از جلو مغازش رد میشم که برم سرکارم

چندین باری نگاهم کرده اونجوری که بقولی زول بزنه هروقتم با خواهرم و مامانم اینا میرم رد میشم از دم درش یجوری به خواهرم اینا داداشم و.. نگاه میکنه انگار که تصمیم داره بشناستشون ببینه با کی میرم با کی میام

دوبار ایناهم رفتیم مغازه تا برای خواهرزادم کفش بگیریم (کفش بچگونه هم داره) بهم گفته سلام عزیزم کلا عزیزمم میگه بهم

یجوری هم هست انگار کراشه روم مثلا داشت به من نگاه میکرد کنار خواهرم ایستاده بودم تا چشمم بهش خورد سریع نگاهشو دزدید به خواهرم نکا کرد

هرشبم خوابشو میبینم ینی اونم فکر میکنه به من؟

اینم بگم قبل این اقا من مجازی یک نفر رو دوس داشتم هرشب حتی با عکسش حرف میزدم (روانی شده بودم قشنگ) بیشتر از این دوسش داشتم حتی قبل خواب عکس اونو میدیدم ولی تو اون چندین ماه یکی دوبار خوابشو دیدم (اون اصلا نمیدونست هیچی!)) 

منظورم اینه که بخاطر این که من فکر میکنم به اون اقا (کفش فروشه) خوابشو نمیبینم امکانش هس اونم فک کنه

بنظر شما چی!

به دوستم که گفتم گفت احتمال خیلی زیاد خوشش میاد فقط صبر کن بیاد سمتت

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

دقیقا دوستت داره ولی بصبرببین چه عکس العملی ازاین به بعدنشون میده

وایی خدای من😭😭🥹

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من  خیلیا عزیزمو از روی عادت میگن از ۴ تا نگاه هم نمیشه نظر قطعی داد

سعی کن خیلی توجه نکنی و خودتو درگیرش نکنی اگه قسمتت باشه میاد سمتت

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اگه کسی واسه دوستی آدم رو بخواد. اینم علاقه محسوب میشه ؟؟

اگه سن هردوتون به ازدواج بخوره به نظرم نه

اگه نخوره نمیدونم 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به نظر من خیلیا عزیزمو از روی عادت میگن از ۴ تا نگاه هم نمیشه نظر قطعی دادسعی کن خیلی توجه نکنی و خ ...

اره منم نظرم همین بود

ولی چهارتا نگاه هم نبوده بیشتر بوده😂😂

نه دور از شوخی اگه عادت باشه بایدبه بقیه هم بگه دیگه

با دوستامم رفتم اصلا به اونا نگفت یا دوستم خودش رفته بود

یجوری بود که دوستم میگفت محیا این از تو خیلی خوشش میاد دامادتونه😂🤦🏻‍♀️

اره منم نظرم همین بودولی چهارتا نگاه هم نبوده بیشتر بوده😂😂نه دور از شوخی اگه عادت باشه بایدبه بقیه ...

مجرده دیگه؟😅 

ان شاالله اگه قسمت هم هستید به هم برسید :)

نه سن میخوره به ازدواج

یعنی هیچی از ازدواج نگفته؟

خب ازش بپرس هدفش از دوستی چیه

مجرده دیگه؟😅 ان شاالله اگه قسمت هم هستید به هم برسید :)

اره اره😂😂

فقط یکم حس‌میکنم دستش خالیه🙁

اره اره😂😂فقط یکم حس‌میکنم دستش خالیه🙁

اقاا امضات چی میگه پس نکنه سرکاریم؟😂