شبتون بخیر باشه کاربری خودم نیست کاربری برای دوست خواهرمه منم بهش دسترسی دارم تا چیزی که مدنظر م هستش رو بزارم و بپرسم
یه اقایی هستش که کفش و کیف میفروشه و یه مغازه تقریبا بزرگی داره خونه ماهم دوتا کوچه اونور تره هر روز بخاطر کارم از جلو مغازش رد میشم که برم سرکارم
چندین باری نگاهم کرده اونجوری که بقولی زول بزنه هروقتم با خواهرم و مامانم اینا میرم رد میشم از دم درش یجوری به خواهرم اینا داداشم و.. نگاه میکنه انگار که تصمیم داره بشناستشون ببینه با کی میرم با کی میام
دوبار ایناهم رفتیم مغازه تا برای خواهرزادم کفش بگیریم (کفش بچگونه هم داره) بهم گفته سلام عزیزم کلا عزیزمم میگه بهم
یجوری هم هست انگار کراشه روم مثلا داشت به من نگاه میکرد کنار خواهرم ایستاده بودم تا چشمم بهش خورد سریع نگاهشو دزدید به خواهرم نکا کرد
هرشبم خوابشو میبینم ینی اونم فکر میکنه به من؟
اینم بگم قبل این اقا من مجازی یک نفر رو دوس داشتم هرشب حتی با عکسش حرف میزدم (روانی شده بودم قشنگ) بیشتر از این دوسش داشتم حتی قبل خواب عکس اونو میدیدم ولی تو اون چندین ماه یکی دوبار خوابشو دیدم (اون اصلا نمیدونست هیچی!))
منظورم اینه که بخاطر این که من فکر میکنم به اون اقا (کفش فروشه) خوابشو نمیبینم امکانش هس اونم فک کنه
بنظر شما چی!
به دوستم که گفتم گفت احتمال خیلی زیاد خوشش میاد فقط صبر کن بیاد سمتت