2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش زندگی لاقل یه دکمه انصراف داشت

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

تفکر مثبت

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عزیزم می‌دونم چقدر سخته بیا بغلم میگذره همه اینا زندگی واقعا ناعادلانه هست درکت میکنم قشنگم

عزیزم😭😭😭

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

تفکر مثبت

شنیده هام و کجای دلم بزارم 

مگه چیزایی که شنیدم از جلو چشمم میره 

تو مجردیم از تنهایی وحسرت اونجوری دلم میگرف گریه میکردم وهار میشدم😅اما از سال ۹۵ ازدواج کردم دیگه خداروشکر تکرار نشده برام ...نماز بهترین گزینس وذکر صلوات واستغفار وتوکل برخدا....ایه الکرسی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

این کانالو ببین 

چندتا خانم سرطانشونو خوب کردن

یه خانم سرطان پدرشو شفاشو بدست اورد

منم با کمک دوره ها انقدر اعتقادم قوی شد با یه رکعت نماز شب شفای یه مریض رو گرفتم نمی تونم جزئیاتشو بگم

حتما کانالو ببین

سرچ کن سرطان

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تو مجردیم از تنهایی وحسرت اونجوری دلم میگرف گریه میکردم وهار میشدم😅اما از سال ۹۵ ازدواج کردم دیگه خ ...

منم زپان مجردی همیشه دعا میکردم یه همسر خوب داشته باشم 

اوایل ازدواج خیلی آروم بودم و میگفتم دعاهام جواب داده 

ولی درست ۶ ماه بعدش به بدترین شکل امتحان شدم 

هیچ کس جای من نیست 

همه میگن بدتر هم وجود داره 

ولی گسی نیمدونه با چیزایی بدی که میگن چه بلایی سر آدم میارن

منم زپان مجردی همیشه دعا میکردم یه همسر خوب داشته باشم اوایل ازدواج خیلی آروم بودم و میگفتم دعاهام ج ...

شما ۵۱ساله هستین؟خدا پناهتون باشه دلتون اروم شه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

😂😂من هنوز ۳۰ سالمم نشده 

نمیدونم چطور دستم خورده اونو الان دیدم😂😂

اخه نوشتی ۵۱سال😐😅

وسط درد منو خندوندی😍

بیماری همیشه یه درسی برای آدم داره

درسش رو که بده میذاره میره

واسه خدا معجزه کاری نداره

همیشه راضی باش به رضای خدا

هیچ کار خدا بی حکمت نیست

یروزی حتی میفهمی چرا سال اول زندگیت اینطور شد

شکر نعمت نعمتت افزون کند

فقط شاکر باش به داده و نداده اش