2777
2789
عنوان

آلمان😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست
نمیدونم من اصلا جدی نمیگرفتم تا امشب که گفت جدی میگه و باید کلاس بریم بعدم دیگ بحثش و بستیم و غذا خو ...

مگه ميتونه تنهايي تصميم بگيره ؟ اونجا به ايرانيا ميگن كله سياه مثل افغانيا در ايران 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من چند سال بودم برگشتم ولی شوهرت شاغل باشه از پس هزینه ها بخوبی بر میایید. برای شغلی که گفتی ب 1 اوک ...

عزیزم چرا برگشتین ؟؟ و اینک من اونجا چه کاری میتونم انجام بدم من اینجا شاغلم دلم طاقت نمیاره تو خونه بمونم دیونه میشم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا برگشتین ؟؟ و اینک من اونجا چه کاری میتونم انجام بدم من اینجا شاغلم دلم طاقت نمیاره تو خونه ...

برای موندن نرفته بودم. اگه رشته دانشگاعیت با تجربه کاریت مرتبطه میتونی اوسبیلدونگ بگیری و حقوق دریافت کنی. زبانت رو ولی باید ب1 بکنی برای کار 

برای موندن نرفته بودم. اگه رشته دانشگاعیت با تجربه کاریت مرتبطه میتونی اوسبیلدونگ بگیری و حقوق دریاف ...

ن عزیزم من کراتینکارم

و دارم مترجمی زبان انگلیسی میخونم

نه برا اوسبیلدونگ پول نمی‌خواد

تراکنش حساب هاتون باید تو ایران بالا باشه که قبول کنن شما کسب و کارتون خوب بوده چند تا ملک سند ششدانگ هم بنام باشه و سابقه بیمه

من چون خودم قبلا قصدش  داشتم برم

جز ب جز می‌دونم 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰