2777
2789
عنوان

بآزم من 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 63 پست
من پوستم خشکه یعنی باید با یه روغن طبیعی چرب کنم اگه نه خیلی خششک میشه ولی در عین خشکی جوش میزنه جوش ...

در ضمن روغن بنفشه اگر اصلش گیرت بیاد حرف نداره ولی نبود از همون دنبه استفاده کن هر شب قبل از خواب بزن

زندگی کن و بگذار زندگی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن روغن بنفشه اگر اصلش گیرت بیاد حرف نداره ولی نبود از همون دنبه استفاده کن هر شب قبل از خواب بز ...

روغن بنفشه دارم اما فکر نمیکردم اینقدر مفید باشه یکی دوبار استفاده کردم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
قابل نداشت 

منم یه سوال داشتم 

زیر چونه ام پوسته پوسته شده با اینکه رنگ پوستم سفیده چونه ام نسبت به پوستم تیره تر شده 

و اینکه برای از بین بردن جای جوش چیکار کنم

در ضمن پوست منم چربه 

پس این خشکی و پوسته پوسته شدن از چیه

سپاس از راهنماییتون💚

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
منم یه سوال داشتم  زیر چونه ام پوسته پوسته شده با اینکه رنگ پوستم سفیده چونه ام نسبت به پوستم ...

از چرب بودن زیاد هم میتونه باشه چربیه زیاد که باشه از منافذ پوست میزنه بیرون بشکل پوست میمونه شما لطف کن از ماسک  شیر م جوانه گندم و ماست استفاده کن بخور میوه هم هر روز انجام بده 

از چرب بودن زیاد هم میتونه باشه چربیه زیاد که باشه از منافذ پوست میزنه بیرون بشکل پوست میمونه شما لط ...

من سفیده تخم مرغ میزنم صورتم

و همینطور شیر 

به نظرتون خوبه؟

بخور هم می گیرم

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
من سفیده تخم مرغ میزنم صورتم و همینطور شیر  به نظرتون خوبه؟ بخور هم می گیرم

سفیده تخم مرغ عالیه و شیر معرکه اس بزن  بخور کل بنفشه کل محمدی هم بکن

سفیده تخم مرغ عالیه و شیر معرکه اس بزن  بخور کل بنفشه کل محمدی هم بکن

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین