2777
2789
عنوان

ناهار من

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 55 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید سعی کنه زیاد کار نکنه یااکارهاشو کم کم انجام بده

پس شما هیچ کاری نمی کنی که؟؟!!!! اگه غذا درست نمی کنی صد درد صد کارای خونه هم انجام نمیدی! خسته نمیشی همه اش یه جا بیفتی؟

نههههههه

دیگه در نهایت تنبلی یه بسته گوشت و نخود لوبیا میریزی تو زودپز یه ساعته میشه آبگوشت!یا یه بسته سبزی کوکو با تخم مرغ هم میزنی نیم ساعته میشه کوکو!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
مگه باید هفته های اول بارداری کاملا استراحت کرد؟؟؟ چه جوریاس یعنی زن باردار بلند بشه کار کنه بچه اش ...

اگه مشکل جفت و اینا باشه اره

ولی در غیر این صورت نههههه

بچه تو لگنه و اصلا چیزی نمیشه مگه الکیه

😂😂

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
مگه باید هفته های اول بارداری کاملا استراحت کرد؟؟؟ چه جوریاس یعنی زن باردار بلند بشه کار کنه بچه اش ...

اگه مشکل سقط قبلی و اینا نداشته باشی نه لازم نیست. ولی زیاد هم نباید کار کرد. من هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی فعالیت کردم همه کار میکردم هر روز بیرون میرفتم 4 طبقه پله رو میرفتم و میومدم غذا صبحانه ناهار شام طبق معمول آماده میکردم. هیچ فرقی با قبل بارداری قائل نشدم با خودم میگفتم هنوز اولشه و بچه چند گرم بیشتر نیست چرا باید استراحت کنم!!! این شد که از ماه 4 استراحت مطلق شدم و همه کارام افتاد رو دوش بقیه. 

بارداری بعدی حتما از اول رعایت میکنم، غذا ساده درست میکنم، جارو نمیکنم، و پله ها رو بالا پایین نمیرم هر روز.