2777
2789
پودر موهای بدنمو برنمیداره درست نمی‌دونم چرا خودمم دلم میخواد پودر استفاده کنم اما برنمیداره

پر پشته ؟یا مقدارش کمه ؟

پودر واجبی مارک ایسان و بگیر روش دستور استفادشو نوشته .  اول رو ی قسمت کوچیک دستت امتحان کن بعد تست کردن . زمان و مقدار و شلی یا سفتیش دستت امدم بزن به دیگر قسمت هات

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=364409388]از این موم عسلیاست که تو کاسه زردن خیلی وقت پیش گرفتم استفاده نکرده بودم یهو دیدمش گفتم استفاده کنم ...[/QUپس چیکار میکنی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اون وقت با ژلت بزن

زخیم میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

[QUOTE=364409388]از این موم عسلیاست که تو کاسه زردن خیلی وقت پیش گرفتم استفاده نکرده بودم یهو دیدمش ...

من کلا خیلی دیر به دیر صورتمو شیو میکنم چون موهای صورتم معلوم نیست بعضی وقتا که حوصله داشته باشم با تیغ مخصوص شیو صورت شیو میکنم 

با ژلت هم؟ پس شیو نکن راحت...

شنیون کنم پسس

پر پشته ؟یا مقدارش کمه ؟پودر واجبی مارک ایسان و بگیر روش دستور استفادشو نوشته . اول رو ی قسمت کوچیک ...

کوتاهه زیاد بلند نمیشه فکر کنم واسه همین بدنمیداره یکم ضخیم شده بخاطر ژیلت و کوتاهه