2777
2789
عنوان

این نینی یارا ک اکثرا عوض شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
چه خبر بوده الان یه تاپیک دیگه هم دوستمو تعلیق کردن

سر چی

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

هست خوبم هستاومد و منو یه هفته تعلیق کرد

گوگولی نیست مثل قدیما🥲

مهربون بود منو دوست داشت🥲

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینی یار پنجو بعید میدونمولی س و شب صد در صد

نمیدونم من‌رو ی بار ۵ تعلیق کرد قکر کنم ولی شب ی اخطار کوچولو داد.

از ساعت ۱۱ ب بعد نینییار شب میاد دیگه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کی جاش اومده اصلا کی این و گفته؟

بیخی من الان از کجا اثبات کنم آخه 

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

نمیدونم من‌رو ی بار ۵ تعلیق کرد قکر کنم ولی شب ی اخطار کوچولو داد.از ساعت ۱۱ ب بعد نینییار شب میاد د ...

اوم

چرااا هنوزمممم هستتتهنوزم عشقه

دیگ دوشم نداله🥲😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

سر چی

نمیدونم عزیزم

الان اومدم سایت

یه تاپیک دیگه هم دیدم در مورد فحاشی کاربرا 

تلفات سنگین بوده 🙄🤭

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اوم

ساعت ۱۱ ظهر به عد نبنی یار ۵ هست دیگه؟ روز پنج شنیه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دیگ دوشم نداله🥲😂

نینی یارا چرا این مدل شدن اخه:(

آ دی گو گولی نیسر هیچ تعلقم کرددی تیه دیدن هیچکسون ندارم

🥲💔

نینی یارا چرا این مدل شدن اخه:(

🥲💔

سارا جواب داد لایکم کتید

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

سلام

من زیاد اطلاعی در این مورد ندارم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2790
2778
2791
2779
2792