2777
2789
عنوان

حرکات جنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست
بچه من‌که شب میشه میاد میچسبه به معدم الان همش احساس سنگینی. سر دل دارم    

پسرمنم بدنیا اومدم بازم باسنشو جمع می‌کرد یادش بخیر.دلم نی نی خاس

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه من خخنگم یادم نمیاد خوبی دوستم من هرروز کف سایت پلاسم خاهر

من اوايل زايمانم كه مصادف شد با تغييرات سايت اصلا نميومدم ، الانم مثل قبل وقت نميكنم بيام. چرا من نديده بودمت پس. خوبي؟ گل پسرت خوبه؟ الي رو يادته؟ كه مامان نميشد؟ عكس پروفايلش يه خانم بود كه كلاه جلوي صورتش رو گرفته بود. از اون خبر نداري؟

الزایمر گرفتی

حالا چی ازم یادته وروجک.چون معمولاً ازمن کسی خاطره خوبی نداره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من اوايل زايمانم كه مصادف شد با تغييرات سايت اصلا نميومدم ، الانم مثل قبل وقت نميكنم بيام. چرا من ند ...

نه بخدا یادم نیس.یمدت خیلی میومدم بعد دیگه کم اومدم الان دوباره خیلی میام

خيلي از بچه هاي قبل نيستن چرا 😢 خوشحال شدم ديدمت عزيزم ❤️ ياد روزاي خوب و صورتي نيني سايت واسم زنده ...

راستی تو کویین ویادته یا مامان سه تنفکدارو چراهیچکدوم نیستن دیگه

راستی تو کویین ویادته یا مامان سه تنفکدارو چراهیچکدوم نیستن دیگه

آرههه يادمه. مامان سه تفنگدارو هم ديدم راستي. ولي اونم كمتر مياد انگار. إخه يكي از بچه ها ميگفت خيلي از بچه هاي اون موقع بعد از اينكه سايت عوض شدرفتن نيني پيج عوض شدن و ديگه اينجا نميان.

آرههه يادمه. مامان سه تفنگدارو هم ديدم راستي. ولي اونم كمتر مياد انگار. إخه يكي از بچه ها ميگفت خيلي ...

نی نی پیج .جای خوبیه؟