2777
2789
عنوان

دوستت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
هر دفعه که میدیم بیرون حدودا ۵۰۰ تا دوتومن خرج میکنه ی چند باری برام لباس گرفته

عزیزم ۵۰۰ تا دو تومن پوله زیادیه؟

اگه اینجوری باشه دخترایی که آیفون و ماشین کادو میگیرن باید خودشونو بکشن که!

یعنی چی خب دوس پسرته تو رابطه ای باهاش وضیفشه میری بیرون برات خزج کنه یا هدیه ای بگیره برات صد درصد تو ام هدیه میگری براش صد درصد پولت زیاد باشه میگی برم برای اون خرج کنم از روی دوس داشتنه اون اجه نخاد یه هزار تومنیم از پولش خرج نمیکنه برات حتما چیزایی توی تو میبینه که خودت نمیبینی که انقدر اهمیت و ارزش قائله برات 

هیچوقت به خودش این حرفارو نگی لطفا،🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۵۰۰ تا دو تومن پوله زیادیه؟اگه اینجوری باشه دخترایی که آیفون و ماشین کادو میگیرن باید خودشونو ...

اخه من اونقدر پول ندارم که براش خرج کنمم

ایفون ماشین اینا فقط تو بلادیت فیلم هاس 

وضیفه پسر خرج کردن نیست 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اخه من اونقدر پول ندارم که براش خرج کنممایفون ماشین اینا فقط تو بلادیت فیلم هاس وضیفه پسر خرج کردن ن ...

منظورم اصلا پول داریو نداری نیست منظورم اینه که از روی عشق و دوست داشتن خرج میکنه یا خاست خودش نه به اجبار تو کاری که توام اگه پولداشته باشی برای اون میکنی 

وظیفه‌ی مرد ذاتأ حمایت گر بود ن تکیه گاه بودنه محافظ بودنه نمیشه تغییرش داد

چند سالته؟

منظورم اصلا پول داریو نداری نیست منظورم اینه که از روی عشق و دوست داشتن خرج میکنه یا خاست خودش نه به ...

۱۹ عزیزم 

خب من دوست ندارم اون هزینه برام انجام بده ولی هر دفعه میگه نمیشه 

یا هر دفعه میریم بیرون میگم من چیزی نمیخورم توبخور 

میگه نمیشه اخه تو هیچی نخوری اگه اینجوره من تنها میموندم یعنی چی اینکار بشینی منو نگاه کنی

اخه دلم نمیاد کار کنه دستاش زخم بشه من کلی خرج بتراشم براش 

اعصابمو خورد نکن پس 😅دنیای امروز جایی برا دهقانهای فداکار نداره

خب پس بریم تررررر بزنیم تو زندگی پسر مردم

۱۹ عزیزم خب من دوست ندارم اون هزینه برام انجام بده ولی هر دفعه میگه نمیشه یا هر دفعه میریم بیرون میگ ...

عزیز دلم منم ۱۹ سالمه دو سال تو رابطه ام 

منم پارتنرم خیلی سخت کار میکنه صبح ساعت۶/۷ میره تا ۶/۷ شب یا دیرتر حتی روزاییم بود که تو بارون و سرما با موتور میرفت سر کار ولی من باید بیام بگم تقصیر منه که سختی میکشید؟

من باید بیام خودمو سرزنش کنم؟ خودمو تخریب کنم کوچیک‌کنم؟

بجای این احساسات به پارتنرم و خودم افتخار میکنم که با وجود هر کم و کاستی با وجود هر نقص و عیب و تفاوتی که ممکنه داشته باشیم همو پذیرفتیم و باهم کنار میاییم 

پارتنر منم سخت کار میکنه من خودم حتی یه شارژ ده تومنی دلم نمیاد بزنه برام! ولی اون دوست داره حتی هزار تومنم داشت برای من خرج کنه توی ذاتشه نمیتونه تغییرش بده مرده و ذاتا حمایت گره حالا بعضی مردا با خرج کردن بعضیا چیزای دیگه علاقشونو نشون میدن پارتنر من و تو با خرج کردن نشون میدن علاقشونو 

ما باید بیایم خودمو خورد کنیم آبجیه قشنگم؟

این افکار و از خودت دور کن به جای این فکر کن وقتی باهاش ازدواج کنی چقدر میتونی خوشبختش کنی و چقدر باهم میتونین به زندگی آروم و قشنگ و تجربه کنید چقدر میتونی بهش عشق بدی چقدر میتونی اون خستگی که بیرون و موقع کار کردن تحمل میکنه با مهربونی و رفتار قشنگت از رو دوشش برداری به این چیزا فکر کن نه چیز دیگه 

عزیز دلم منم ۱۹ سالمه دو سال تو رابطه ام منم پارتنرم خیلی سخت کار میکنه صبح ساعت۶/۷ میره تا ۶/۷ شب ی ...

نمیدونم بخدا زندگی متاهلی خیلی سخت عشق عاشقی های اول راه نیست بخداا

نمیدونم بخدا زندگی متاهلی خیلی سخت عشق عاشقی های اول راه نیست بخداا

متاهلی که بحثش جداست 

کلی مسئولیت بزرگ و کوچیک داره کلی سختی داره همه چیز اولش سخته همه چیز 

هیچ چیزی راحت به دست نمیاد یه زندگی خوب زمان میبره اشتباه میکنین دعوا میکنین سختی میکشین بی پولی و نداری میکشین 

الانم تو دورو زمونه ای هستیم که افتضاح شده وضعیت مملکت 

ولی اسمش روشه زندگیه مشترک اگه به سختیای اول زندگی بود که الان همه باید مجرد میبودن هرچیزی اولش سخته همه از شکم مادر با مسئولیت نیومدن بیرون ممکنه اولش همه اشتباه کنن و خیلی سختی بکشن که خب عادیه 

حق داری بترسی منم میترسم چون تو خونه پدر مادر همیشه پول رو بابا آورده و کارای خونه رو مامان کرده حق داری بترسی تنها تو نیستی همه میترسن از پسش بر نیان

متاهلی که بحثش جداست کلی مسئولیت بزرگ و کوچیک داره کلی سختی داره همه چیز اولش سخته همه چیز هیچ چیزی ...

ولی از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداره 

و ی جورایی زندگیش راحته