2777
2789
میترسم مکمل بخورم حس میکنم ممکنه عوارض داشته باشهیه سوالمن عرض شانه هام 34 عرض باسن 36سینه هام کوچیک ...

عزیزم پروتئین وی اوکیه اصن نگران نباش 

نع فکرر کنم شما ساعت شنی باشیی

اما خب با ورزش یجورایی ورزیده تر بنظر میرسی 

مثلن تناسب بین بالاتنه و پایین تنه بوجود میاد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عزیزم پروتئین وی اوکیه اصن نگران نباش نع فکرر کنم شما ساعت شنی باشییاما خب با ورزش یجورایی ورزیده تر ...

میترسم والا

به نظرت اگه محصولات پروتئین دار بگیرم چی

مثلا یه پیج دارم هات چاکلت پروتئینی نوتلا پروتئینی و جو دوسرپرک اینجور چیزا میفروشه

خوبه اینجوری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم والابه نظرت اگه محصولات پروتئین دار بگیرم چیمثلا یه پیج دارم هات چاکلت پروتئینی نوتلا پروتئین ...

از چی می‌ترسی اخه وا🤕😂😂

بازم اندازه پروتئین وی به بدنتون پروتئین نمی‌رسونه 

تازه کالری شونم خیلی بالاس

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

از چی می‌ترسی اخه وا🤕😂😂بازم اندازه پروتئین وی به بدنتون پروتئین نمی‌رسونه تازه کالری شونم خیلی با ...

میگم نکنه هورمون داشته باشن
اخه شنیدم عوارض داره و بعد اینکه قطع کنی برمیگرده

میگم نکنه هورمون داشته باشناخه شنیدم عوارض داره و بعد اینکه قطع کنی برمیگرده

نه بابا دخترر