2777
2789
من ۳۶ سالمه نامزدم ۳۸ ربطی نداره اون مردی که ۴۳سالشه می ره هم سن دخترشو می گیره یه مریضی بیش نیست

کسی ام ب اون مردا دختر سن پایین نمیده مگه اینکه موقعیت بسیار عالی داشته باشن ک ندارن خیلیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه هرکسی یه بخت واقبالی داره برا همه نمیشه یه نسخه داد

بله دقیقا من ازدواج فقط در سن پایین میپسندم میگم مثلا یکی بالای سی باشه نمیتونه مثلا لوس بشه ناز بکنه باید از اول مثل خانوم باشه 

که هی بقیه نکن زن گنده چهل سالشه انگار بچس

بله دقیقا من ازدواج فقط در سن پایین میپسندم میگم مثلا یکی بالای سی باشه نمیتونه مثلا لوس بشه ناز بکن ...

منم ازدواج تو سن پایین نمیپسندم  چندشم میشه و من ۳۴ ازدواج کردم خیلی خودمو برا شوهرم لوس میکنم وخیلیم عشوه ناز میام چون حس نمیکنم سنم بالاس حس میکنم یه دختر سرحال سر زندم و از بچگی سرم نرفته تو زندگی و بچه داری وخداروشکر خیلی خیلی خوب موندم 

کسی ام ب اون مردا دختر سن پایین نمیده مگه اینکه موقعیت بسیار عالی داشته باشن ک ندارن خیلیا

به خداخیلیارودیدم که مرده حتی خونه ام نداشته دختر همسن دختر خودشو دادن بهش یاتوهمین سایت می گن خواستگارم ۴۰سالشه خودم ۱۹درآمدش ۱۵تومنه خونه نداره ماشین فلان داره به نظرتون چی کارکنم حالامی یان نظرخواهی ام می کنن واسه اون کیس من واقعامی مونم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام