2777
2789
عنوان

چرا انقد اسم شیرازیا خوب در رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
کردا هم خوبن من خیلی دوستشون دارم لرا هم که عشقن🥲من قبل ازدواج یه خواستگار شیرازی داشتم ولی قبول نک ...

ببین من خودم درسته لرم ولی هیچ وقت حاضر نیستم با ی لر ازدواج کنم چون احساس میکنم پسرای فامیلامونو ک میبینم حرف همو نمیفهمیم بااینکه هم زبون هستیم

بعد کورد هم درسته میگن خیلی تعصبی هستن؟؟؟

شیرازی میخواااااام🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب جات بودم مرفتم شیراز زندگی میکردم🥲🚶🏽‍♀️

اگر حرفه ام اجازه میداد .. و البته دخترم ( به لحاظ امکاناتی که به هر حال در تهران در دسترس تر هستند) حتما این کار رو میکردم ..‌حتی نه خود شیراز .. جایی خوش آب و هوا خارج از شهر .. 

اگر حرفه ام اجازه میداد .. و البته دخترم ( به لحاظ امکاناتی که به هر حال در تهران در دسترس تر هستند) ...

بله بله دقیقا🚶🏽‍♀️ولی ب نظرت میتونم‌ی شوهر شیرازی پیدام کنم؟🙂😂ممکنه بگن چون راه دوره و اینا نمیشه؟ ما تهرانیم

ببین من خودم درسته لرم ولی هیچ وقت حاضر نیستم با ی لر ازدواج کنم چون احساس میکنم پسرای فامیلامونو ک ...

با فامیل که اصلا ازدواج نکن واقعا شاید خوب چون بیشتر فارسی حرف زدین تو خانواده یکم واست سخته

اره عزیزم تعصبین

از خدا میخوام یه شیرازی نصیبت کنه😂🥲

با فامیل که اصلا ازدواج نکن واقعا شاید خوب چون بیشتر فارسی حرف زدین تو خانواده یکم واست سختهاره عزیز ...

فقط ی سوال ضخیم لر با شیرازی سازش داره؟ ب خدا قول میدم دختر خوبی باشم🥺🤣🤣🤣