2777
2789
الان مگه من اومدم طرفداری طب سنتی رو کردم که از من رفرنس دقیق میخوای؟ تاپیک درمورد پنیره.. نظر طب پز ...

اگر علمی باشه و تحقیق شده باشه مقاله ای راجع بهش هست اگر نه این دکتر گفته اون دکتر گفته نمیشه منبع موثق یک نفر یک حرفی زده 

بعد شما اومدی منو ریپلای زدی کل تاپیک هم راجع به سردی گرمی گفتن نه کلسیم و فسفر ....

اگر منبع پیدا کردین ریپلای کنید اگر نه عاقبتتون بخیر من علاقه ای به بحث ندارم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی باید با چیز گرم مزاج بخوریم ؟.من یادمه یه بار یه دکتری تو تلویزیون میگفت شیر رو می تونید با یه ...

بله اگه با لبنیات احساس ضعف و بی حالی می‌کنید خوبه که با گرمیجات بخورین..زردچوبه آره منم شنیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صفحه دوم یه دوستی عکس گذاشتن..

سایت عصر ایران که حتی اسم کارشناس تغذیه درج نشده ...

کل دنیا این مسائل تغذیه ای که باب هست تو ایران رو قبول ندارن ولی خوب اینجا قبول دارن من حتی گفتم خودم قبول ندارم کسی قبول داره انجام بده تنش سلامت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️