2777
2789
عنوان

جذابيت

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 64 پست
عاي ام از اونا 😈😂😂

گفتم که

فقط منم که با همتون فرق دارم😎😎

جذاب فقط من🙋🙋

🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام ب روي ماهت😅

به چشمون سياهت😂

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من دقيقا همينم ولي ديگ احساس ميكنم اعتماد به نفس ندارم

منم از بیرون همینجوریم ولی از درون اعتماد به نفسم پایینه.ولی خوب حداقل ازین مطمئنم دختری که مغرور از دید جنس مخالف جذاب تره،در مورد جنس موافق یکم باید منعطف تر باشی والا راحت ارتباط برقرار نمیکنی.

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
جذاب منم تمام 😐😑 سوال بعدی

بعله بر منكرش لعنت 😂😂😂

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
منم از بیرون همینجوریم ولی از درون اعتماد به نفسم پایینه.ولی خوب حداقل ازین مطمئنم دختری که مغر ...

ولي من همچين احساسي نميكردم 

دوستم ميگفت اين ويژگي افراد باهوشع 

من به وقتش راحت دوست پيدا ميكنم 

وشوخي ميكنم طوري ك طرف ميگه واقعا باورم نميشه 

ولي احساس ميكردم جذابيتي ندارم نسبت ب اين دخترايي ك راحت شيطوني ميكنن

با اين ك چهرمم معموليه 

همه که جذاب شدن آقا 😰

این همه خیارشور تو خیابون میبینید همشون منم 😐

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
همه که جذاب شدن آقا 😰 این همه خیارشور تو خیابون میبینید همشون منم 😐

اره آدم بايد متفاوت باشه تو خيارشور من بادمجون 

حالا گلابي كيه ؟

جذابیت تو چیه بنظرتون؟

آررررررررررررره بگين 

البت دختر پسر فرق دارن

آررررررررررررره بگين  البت دختر پسر فرق دارن

بنظر من ادمای کم حرف جذاب ترن تا ادمای پرحرف که رو اعصابن😫

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

من جذابیتو تو کم حرفی شخصیت استوار میبینم شاد با دوستان میبینم پر حرف اصلا خوشم نمیاد از این زنایی که میشینن سفره دلو باز میکنن خوشم نمیاد

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب
بنظر من ادمای کم حرف جذاب ترن تا ادمای پرحرف که رو اعصابن😫

راست ميگي 

به نظر من دختري كه آرومه ووقتي حرف ميزنه حرف درست و حسابي ميزنه 

تو حركاتش آرامش وجود داره 

به دردودل آدما گوش ميكنه وقضاوت نميكنه 

با فحاشي ديگران درست و مثل يه آدم با فرهنگ رفتار ميكنه اهل كتاب و موسيقيه

و به ديگران كمك ميكنه 

وصبوره واگر رفتار ديگران خوب نيست رفتار اون خوبه 

واقعا جذابه 

من جذابیتو تو کم حرفی شخصیت استوار میبینم شاد با دوستان میبینم پر حرف اصلا خوشم نمیاد از این زنایی ک ...

بابا من اميدوارشدم به خودم