درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
مال ما امروز ساعت هشت تا ده رفت باز از دوازده قطع تا الان معلوم نیس کی بیاد خونمونم یخچال پر از اشغال مهمونی داشتم ابم نمیاد یک ساعت دیگم باز مهمون دارممممم
اره دوباره اجرایی کردن دیگه مثل یک ماه پیش که برقا میرفت ،یه فکری کن عزیزم سردتون نشه
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
روزانسروزی دو ساعتپنج شنبه ما ۳ ساعت برق نداشتیم.از ۱ تا ۴ عصرامروزم صبح برق رفت
ماهم پنجشنبه پنج ساعت برق نداشتیم،امروزم دوساعت