2777
2789
عنوان

مجرداا شما هم حرف میشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اتقد گفتین منی که ۲۰ سالمه احساس میکنم دیر شده ازدواجم😐

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

واقعا خانواده های ایرانی چرا فقط تو فکر کم کردن نون خور هستن

خوب نیارید از اول بابا

من نمی فهمم آخه این همه جر میدن به خودشون که بچه بیارن و تا زمانی که بچه ندارن می نالن واااای این ماه هم پریود شدم و هزتر چیز بعد وقتی بچه دار میشن هم اینطوری می کنن

وقتی بچه آوردن از روی خودخواهی و واسه اهداف و خوشحال کردن خودت باشه همین میشه دیگه

والا اتقد گفتین منی که ۲۰ سالمه احساس میکنم دیر شده ازدواجم😐

منم ۲۰ سالمه تازه نامزد کردم 

خودمم اصلاااااا قصدشو نداشتم ولی وقتی نامزدمو دیدم نمیدونم چطور شد قبول کردم😂😂

خیلی به دلم نشست

منم اتفاقا به نظر خودم وقتش نیست

تازه من ۲۲ سالمه اما زوده 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

حالا پدر و مادر ممکنه از سر دلسوزی بگن ولی من از اون آدمهایی بدم میاد که میگن چرا ازدواج نکردین...این باعث شده که بعضی اوقات دلم به حال متاهلهایی که میگن مشکل دارین نسوزه..قبلا وقتی مشکلاتشون رو می فهمیدم خیلی دلم میسوخت اما وقتی می بینم متاهلها به مجردا رحم نمی کنن و مرتب می پرسن چرا ازدواج نمی کنین اینطوری شدم

2790
2778
2791
2779
2792