2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از موعودم گذشته لکه بینی دارم بعد ده روز پریود شدم میترسم خارج رحمی باشه

پریود شدی لخته میاد؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه لکه بینی قهوه ای دارم باید ببخشید

اوکیه پس یا از خون یا روژان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هاله نداره عزیزمهاله یعنی یه خط صورتی کمرنگی چیزی بیوفته

بخدا انداخته فقط تو عکس کیفیت نداره معلوم نمیشه هاله بنفش کم رنگ انداخته زودم انداخت. خواستم ببینم برای همه اینجوریه مدیکور لعنتی 

لکه بینی دارم بعد ده روز اونم لکه بینی شد ولی هرچی مدیکور میزنم هاله میندازه همون اولش ولی مارک دیگه ...

پس تیتر بتا بده

انشاالله مثبت بود ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کن و سونو برو و با نتایج برو دکتر 

اگر منفی بود برو دکتر  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بخدا انداخته فقط تو عکس کیفیت نداره معلوم نمیشه هاله بنفش کم رنگ انداخته زودم انداخت. خواستم ببینم ب ...

مدیکور واقعا بلاتکلیفه 

برا من ماهایی هم ک نبودم هاله مینداخت وقتیم بودم بازم هاله ادم قاطی میکنه فقط روژان

بخدا انداخته فقط تو عکس کیفیت نداره معلوم نمیشه هاله بنفش کم رنگ انداخته زودم انداخت. خواستم ببینم ب ...

برو ازمایش خب چرا اذیت کنی خودتو

برو خیالت راحت شه

عکس ازش بگیر زوم نکن گوشی رو ببر جلو

فلش هم بزن

بذار اینجا

هاله باشه مشخص میشه

مدیکور رنگش یه مقدار پخش میشه اولش ادم اشتباه میکنه

الان بذار ببینیم چجوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥