2821
2789
مهاجرت بزرگترین اشتباهیه که یک ادم میتونه انجام بده اون تصاویر پر ذرق و برق و نگاه نکنید مهاجرت اونج ...

عزیزم از تصاویر گذشته 😂کل خاندانمون رفتن و به شدت راضین خداروشکر

existing is exhausting 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم از تصاویر گذشته 😂کل خاندانمون رفتن و به شدت راضین خداروشکر

کدوم کشور رفتن 

(من از اون ادمای وطن پرست مذهبی نیستماا)دارم چیزهایی که دیدم رو بهتون میگم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

باشه

قربونت😂🗿

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

مشخصه نیستی

تیکه میندازی برادر

من که باتو کار ندارم ولی خیلیاشون میگن که ما زندگیمون اینجا بده منکه تجربه اش نکردم به خاطر خودت میگم تو بری موفق بشی یا نشی به حال من فرقی نمیکنه ولی من با وجود خیلی از عقاید مختلفی که دارم با مهاجرت مخالم ولی دراخر هرکی خودش میدونه

هست

شما بمون و بساز عد اگه شرایط خوب شد ما بعد چند سال برمی‌گردیم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مهاجرت بزرگترین اشتباهیه که یک ادم میتونه انجام بده اون تصاویر پر ذرق و برق و نگاه نکنید مهاجرت اونج ...

الان دیگه انتخاب نیس اون ماله قبلا بود اوضاع خاورمیانه خیلی خرابتر از چیزی میشه که فک کنی مردم سوریه یه روزی فک نمیکردن سوریه این شکلی بشه

[QUOTE=364284811]الان دیگه انتخاب نیس اون ماله قبلا بود اوضاع خاورمیانه خیلی خرابتر از چیزی میشه که فک کنی مردم سوریه ...[/QUOTE

اره خب یه لحظه یادم رفت کجا زندگی میکنیم