2777
2789
عنوان

پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
نمیخوای قبول کنی بارداری؟قرص نخور برا بچه ضرر داره

دوتا از دوستام که دوست رلم هم هستن و هر دو پسرن،میخوان کمکم کنن و پارتی زیاد دارن،و دوشنبه قراره برم کلینیک و سونو.و حتی کلینیک برام خالی میکنن گفتن حتی منشی هم میگیم نیاد،خدا خیرشون بده،من با کسی میمونم ک تو روزای سختم باهام مونده🙂رلم نموند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا وقتی مجردی کاری میکنی عاقبتش بشه سقط جنین یه کم برا خودت و بدنت ارزش و احترام قائل باش، هیچ پ ...

بخدا تازه فهمیدم هیچ پسری ارزش نداره،خیلی پشیمونم.حتی رلم تو این روزا پیشم نموند مثل موش فقط داره فرار میکنه

بخدا تازه فهمیدم هیچ پسری ارزش نداره،خیلی پشیمونم.حتی رلم تو این روزا پیشم نموند مثل موش فقط داره فر ...

برو ازمایش بده فکر چاره باش

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چرا؟خیلی امیدوارم کردن،حتی گفتن میریم سونو و جواب سونو که اومد که قطعا حامله نیستی میری میکوبی تو صو ...

نه ۲ تا بی بی چک خطا نمیکنه

اگه پریودت منظم بوده و سروقت شک نکن که بارداری

همین الان هم میتونی بری آزمایش بدی.هیچ مدرکی هم ازت نمیخواد برو دکتر عمومی بگو عقب انداختی برات بتا بنویسه جوابشم نیم ساعته حاضره

نه ۲ تا بی بی چک خطا نمیکنهاگه پریودت منظم بوده و سروقت شک نکن که بارداریهمین الان هم میتونی بری آزم ...

بی بی چک اولی دوخط پررنگ شد،دومی یه خط پررنگ یه خط کمرنگ شد.میرم سونو،خیلی میترسم آشنا بفهمه آبروم بره

بی بی چک اولی دوخط پررنگ شد،دومی یه خط پررنگ یه خط کمرنگ شد.میرم سونو،خیلی میترسم آشنا بفهمه آبروم ب ...

من اصلا نه قضاوتت میکنم نه نصیحت و نه بهت میگم چرا این کارو کردی چون به هر حال آدمیم و ممکن الخطا. ان شاالله که باردار نباشی ولی به احتمال ۹۹ درصد هستی. بی بی چک اونقدرا هم خطا نداره مگه اینکه خراب باشه

فقط خواهشا بعد سقط دوباره نذار کسی با زندگیت بازی کنه. حیفت از بدن خودت بیاد که دست هر آشغالی نسپریش

من اصلا نه قضاوتت میکنم نه نصیحت و نه بهت میگم چرا این کارو کردی چون به هر حال آدمیم و ممکن الخطا. ا ...

خیلی ازت ممنونم❤️

😞.نه دیگ تجربه شد،درس گرفتم،دیگ نمیزارم،دست نیافتنی میشم🙂