2777
2789
عنوان

فوت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 39 پست

سال ۹۲ دقیقا این اتفاق برای من افتاد بعد از گذشت این همه سال هنوز بهش فکر میکنم ولی خب آرومتر شدم.امروز داشتم فکر میکردم اگه بودن امسال کلاس پنجم بودن.

خدا بهت صبر بده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

همش میگم لیاقت مادر شدن نداشتم 

همش باخودم میگم چیشد این اتفاق افتاد چرا زایمان زودرس؟ چرا دکترم آمپول تشکیل ریه نداد؟چرا آمپول ضد انعقاد خون نداد؟اونکه میدونست فوق تخصص بود چرا کوتاهی کرد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعاً برام سواله چرا همین اول کاری چرا سوقش میدید ب سمت روانپزشک ؟😐روانپزشک سرپوش میذاره رو درد. ح ...

برای اینکه روان درمانگر بتونه کارشو درست انجام بده باید اول فرد ب یک حالت روحی استیبل برسه ... کسی که دو فرزندشو از دست داده بلافاصله بعد از زایمان و الان نه تنها افسردگی بعد از زایمان داره که درد از دست دادن دو فرزند این افسردگی رو شدید تر هم کرده زخمش عمیقتر از اونی هست که ی روان درمانگر بتونه کاری براش انجام بده ... 

باید اول حال روحی به مرحله ای برسه که روان درمانگر بتونه کاری از پیش ببره ...

مطمئن باشید اگر بره پیش روانشناس هم میگه اول بره ی دوره دارو مصرف کنه بعد بیاد ...

من نمیدونم چرا شماها فکر می‌کنید داروهای روانپزشک سم هستند ... دارو مثل غذا میمونه و قرار حال بد رو بهبود بده ...اگر زیر نظر ی دکتر خوب باشه ی دوره خاص داده تموم میشه و قرار نیست چیزی از آدم کم کنه !!!!!!

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

برای اینکه روان درمانگر بتونه کارشو درست انجام بده باید اول فرد ب یک حالت روحی استیبل برسه ... کسی ک ...

اوکی. ولی همیشه و اصولاً برای تشخیص اینکه فرد باید دارو مصرف کنه یا نه؛ توصیه میشه توسط یک روانشناس بررسی بشه بعد ارجاع داده بشه روانپزشک!

نمیگم دارو سمه ولی سرپوشه سرپوش. آرامبخشن خیلی از داروها..

شاید مادری ک الان قلب و روحش زخمه نیازه اول زخم ها باز بشن دیده بشن چرک و عفونت اون زخم یه بخشیش تخلیه بشه... بعد آروم آروم التیام داده بشن.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

اوکی. ولی همیشه و اصولاً برای تشخیص اینکه فرد باید دارو مصرف کنه یا نه؛ توصیه میشه توسط یک روانشناس ...

کی گفته توصیه میشه اول روانشناس بررسی کنه ؟؟ معمولا توی کلینیک های روانپزشکی دکتر یعنی روانپزشک تشخیص این مساله رو میده ضمن اینکه محض اطلاعتون مسائلی مثل افسردگی بعد از زایمان اونم بعد از مرگ دوتا بچه اول باید تحت نظر روانپزشک بره ... شما راجع به بحران های بلوغ صحبت نمی‌کنید که روانشناس اول بررسی کنه اگه ریشه ژنتیک داشت معرفی بده روانپزشک ... !!!

در ضمن پاراگراف اخرتون رو مجدد مطالعه کنید اینکه باز شدن زخم و کشیدن چرک و عفونتش فقط و فقط کار روانپزشک هست و بعد التیام اون توسط روانشناس انجام میشه ...

اینکه بگید داروی های روان پزشک ها فقط و فقط آرام بخش هستند هم نشون از بی اطلاعی کامل شما در مورد همه داروهای این حوزه داره ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

کی گفته توصیه میشه اول روانشناس بررسی کنه ؟؟ معمولا توی کلینیک های روانپزشکی دکتر یعنی روانپزشک تشخی ...

بااشه خانم دکتر..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.