2777
2789
عنوان

خواهش می کنم بیا شکرگزاری کنیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
خدایا شکرت بابت حمایت هایی ک کردی خدایا شکرت بابت شخصیت و اخلاقم خدایا شکرت بابت سلامتی خانوادم خدای ...

عااالی بود دوست پر انرژی. الهی خدا هزار برابر نعمت سرازیر کنه به زندگیت😘❤️😍

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااالی بود دوست پر انرژی. الهی خدا هزار برابر نعمت سرازیر کنه به زندگیت😘❤️😍

خیلی ممنون از شما بابت تاپیک تون

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

بجاش خدا چیزایی رو ازم گرفت که هیچوقت جبران شدنی نیست

حکمت خدارو شکر کن. خدا هیچ وقت بد بنده هاش رو نمیخواد به وقتش برات جبران می‌کنه قول میدم فقط در خوشی و ناخوشی شکرگزاری باش. من راه پر فراز و نشیبی رو گذروندم و دوست ندارم یادآوری بشه برام و الان به همه ی برنامه هایی که خدا برام داشته ایمان آوردم و با خودم میگم صبر من کم بوده...خدا خدای همه ی ماست. فقط بهش توکل کن و از خودش بخواه

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
خدایا شکرت بابت سلامتی نسبی خودم و خانوادمچیز دیگه ای واسه شکرگزاری نیست، دقت کنید همون سلامتی هم نو ...

همین که خانواده ات هستن، همین که الان زیر سقف و در این هوای سرد با گوشی هوشمند آنلاین هستی و توانایی تایپ کردن داری، چشمات میبینه و هوشیار هستی هم کم نعمت هایی نیست دوست خوبم. بازم بو خدایا شکرت 

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
حکمت خدارو شکر کن. خدا هیچ وقت بد بنده هاش رو نمیخواد به وقتش برات جبران می‌کنه قول میدم فقط در خوشی ...

نه اصلا. این اگه خوبیه نمیخوام. واقعا نمیخوام انرژی منفی بدم.ولی این واقعیت زندگی منه..گلم نمیدونی چیا کشیدم و دارم میکشم...باور کن سنک دل ترین آدم قصه های زندگیمو شنید زار میزد

سر گرگ بیابون نیاد ....باور کن الان تنها آرزوم مرگمه

تنها چیزی که آرومم می کنه ...

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

نه اصلا. این اگه خوبیه نمیخوام. واقعا نمیخوام انرژی منفی بدم.ولی این واقعیت زندگی منه..گلم نمیدونی چ ...

خدا به قلبت صبر و آرامش بده عزیزم❤️

برای حاجتم یک صلوات بفرس