2777
2789
عنوان

بمب بمب

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا که بهتره افرین به مامانتالبته مامانم قبلا این چیزارو میگفت زشته عیبهالان ی مدتیه همش گیر میده ب ...

البته از یک لحاظ هم باهاش موافقم میگه دختر باید از جوونی و زندگیش لذت ببر بعد اینکه تحصیلاتش تموم شد و به درآمدی رسید با یه نفر که کاملا مناسبش و اخلاقشون جور درمیاد ازدواج کنه نه اینکه محتاج و زیردست یکی دیگه باشه

البته از یک لحاظ هم باهاش موافقم میگه دختر باید از جوونی و زندگیش لذت ببر بعد اینکه تحصیلاتش تموم شد ...

ببخشید با کی موافقید من یا مامانم؟

من ۲۲ سالمه لیسانس دارم و کار هم میکنم ولی واقعا شرایط دوستی و ازدواج رو ندارم اصلا حوصله اینکارا رو ندارم

😣😣😣😣

🤣😂😂😂😂

والا قشنگم قدرش رو بدون 😂

من از یکی خوشم اومد رفتم به مامانم گفتم ؛ گفتم اوکی میکنه و یه کاری میکنه پسره دامادش بشه 😂😂

دیگه اصلا تو خونه نمیتونم حرف‌شم بزنم 🤦🏻‍♀️😂

دیگه اصلا به روم هم نیاورد قضیه پسره رو 🤦🏻‍♀️

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

والا قشنگم قدرش رو بدون 😂من از یکی خوشم اومد رفتم به مامانم گفتم ؛ گفتم اوکی میکنه و یه کاری میکنه ...

😂😂😂عزیزم♥️  چند سالته گلم؟

آخه من اعصاب این کارا رو ندارم حوصله دوستی و ازدواج وااای اصلا نمیتونم تحمل کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم

مامانم ی مدتیه ایجوری شده قبلا میگفت زشته عیبه ولی ی مدتیه گیر داده بهم نمیدونم چرااا🙃

😂😂😂عزیزم♥️ چند سالته گلم؟آخه من اعصاب این کارا رو ندارم حوصله دوستی و ازدواج وااای اصلا نمیتونم ...

😂😂

مامان منم همینه خودش میگرده خواستگار پیدا میکنه و میگه شوهر کن 🤦🏻‍♀️😂

نگران نباش پسر خوب که ببینی عاشق ازدواج میشی 

فقط کافیه یکی رو ببینی و عاشقش بشی و حس خوبی ازش بگیری 🙂❤️

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

ببخشید با کی موافقید من یا مامانم؟من ۲۲ سالمه لیسانس دارم و کار هم میکنم ولی واقعا شرایط دوستی و ازد ...

خب مشخصا شما  وقتی دوست نداریدازدواج کنید براچی به اجبار تن بدین اینکه یه چیزیو به اجبار قبول کنی سخته هرجوری که دوس داری زندگی کنین