2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشی قیمت پارچه تو گاندی چطوره؟ گرون تر از جاهای دیگه نیست؟

اگر بخواي براي خودت خريد كنيً چرا گرونتر ميافته تا بخواي ي توپ بخري ولي مثلا بخواي تجريش كه مدل و كيفيت پارچه يكي هستش مقايسه كنيً تقريبا يكيه، قيمت خَيلي ارزون بازار بزرگ هست بايدً خَيلي بري تَو در تَو اونم مشكلش اينه اول تَوپ باشه ي قواره بهت نميفروشن من اخر فصل ميرم بازار مثلا پارچه متري ٦٠ تومن گاندي و تجريش ميخرم قواره اي ٤٠ تومن ولي ميزارم براي سال بعد ميدوزمشون.  معمولي بخواي بازار بهتره اما خوب دو تا مغازه هستن من خريد ميكنم پارچه هاش ميدونم بازار نيست. اگر خودت ميدوزي نه خياط بخواي مقايسه كني ميارزه من ي پارچه خريدم ١٨٠ تومن شد با استري خودم دوختم همونو پالتوشو ٣ ميليون قيمت كردمً ي مزون  

اگر بخواي براي خودت خريد كنيً چرا گرونتر ميافته تا بخواي ي توپ بخري ولي مثلا بخواي تجريش ك ...

مرسی 

من برا خواهرم می خوام بخرم اونم خودش خیاط نیست باید بده خیاط بدوزه براش

اسم پارچه اگه اشتباه نکنم کریشه حریره 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
مرسی  من برا خواهرم می خوام بخرم اونم خودش خیاط نیست باید بده خیاط بدوزه براش اسم پارچه اگه ا ...

اونو بازار ميتونين پيدا كنين قيمت خَيلي مناسب من پارچه طرحدار بيشتر ميگيرم كه از هند و تركيه مياد 

اونو بازار ميتونين پيدا كنين قيمت خَيلي مناسب من پارچه طرحدار بيشتر ميگيرم كه از هند و تركيه مي ...

بازم مرسی از راهنماییت 😙😙😙

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن