2777
2789
عنوان

اگه من بمیرم طلاهام مال کی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 46 پست
من ی وصیت نامه دارم پیش وکیلم که داراییمن بعد من مال برادرمه برادرم در جریانه تا وقتی که به دخترم ...

فکر کردم کلا دادی به برادرت 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه فک میکنم بهش..اگه بیماری زمینه ای داشته باشگ قبلش وصیت میکنم و طلا رو هم میزارم صندق امانت بانک تا ۱۸ دخترم بهش برسه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اینم از عجایب نی نی سایت طرف هنوز زندس داره با بقیه بحث میکنه طلاهام بعد از مرگم برای کی میشه بعد حرص بخوره که نکنه مال شوهرم بشه🤦‍♀️🗿🤣

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

طبق قانون ار‌ث مشخص میشه

اما من همشو گذاشتم تو گاوصندوق و کلیدشو فقط خودم و همسرم داریم 

میتونی صلح کنی تمام اموالت به همسرت برسه . منم همین کار رو کردم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم همیشه فک میکنم بهش..اگه بیماری زمینه ای داشته باشگ قبلش وصیت میکنم و طلا رو هم میزارم صندق امانت ...

بابا به چیزای خوب فک کنین😕

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

اینم از عجایب نی نی سایت طرف هنوز زندس داره با بقیه بحث میکنه طلاهام بعد از مرگم برای کی میشه بعد حر ...

خب دلم نمیخاد بد مرگم همه ب جون هم بیوفتن بد ی دختر دیگه دارم از ازدواج سابقم ک هیچکس ب فکرش نیست بابام اینا اصلأ دوسش ندارن نکنه چیزی ب اون نذسه

بابا به چیزای خوب فک کنین😕

ببین شوهرم درسته دخترمو دوست داره ولی خیلی خودخواه و اولیتش خانواده خودشه..و تو عصبانت معلوم نیست چیکار میکنه..تو فک از الان میگه اگه ماشین بخرم میزنم به نام مادرم..چرا؟؟؟

بخاطر همچین شوهری خودم باید فکر بچم باشم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خب دلم نمیخاد بد مرگم همه ب جون هم بیوفتن بد ی دختر دیگه دارم از ازدواج سابقم ک هیچکس ب فکرش نیست با ...

من اینو برای جنبه فان نوشتم ولی طلا بعد از مادر به دختر میرسه البته دور از جونت

ببین شوهرم درسته دخترمو دوست داره ولی خیلی خودخواه و اولیتش خانواده خودشه..و تو عصبانت معلوم نیست چی ...

واقعا خیلی بده شوهر بچه ننه باشه اولویتش مادرش باشه