2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست
من رفتم داروخونه یه شامپو داد که اصلا تاثیر نداشت یه قرص داد که خوب بود ولی من نتونستم بخورم خیلی مق ...

من حیفم میاد ۱۰ ساله نچیدمشون 😐

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اهن بدنم اتفاقا کمه کم خونم یعنی بخاطر اونه؟! اخه چندساله کم خونی داشتم انقدر ریزش نداشتم خیلییی کم

آره علت اصلی ریزش مو کمبود آهنه.حتما برو قرص آهن بخور خوب میشی زود

آره علت اصلی ریزش مو کمبود آهنه.حتما برو قرص آهن بخور خوب میشی زود

قرص اهن فروسیس دارم 

اون خوبه بخورم؟!گرونم خریدم حدود دویست تومن🥲

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
منم اینجوری شدم و فعلا به هیچ نتیجه ای نرسیدم

منم دقیقا ریزش مو هورمونی داشتم فقط پریورین تونست نجاتم بده 

واقعا جلو سرم خالش شده بود هرچیم دکتر میرفتم قرص هورمونی میدادن بدتر جوش میزد صورتم 

ولی پریورین که خوردم کلا ریزش مو هان قطع شد فقط فیکش زیاد شده 

من  از انجل کازمتیک گرفتم اصل بود 

سلام، منم ریزش مو شدید داشتم یعنی طوری میریخت که میگفتم کچل نشم، قرص اهن و...  میخوردم و داروهای گیاهی هم میزدم به موهام اثر نداشت، شامپو سَبَغ خریدم چهارشنبه زدم ۵ دقیقه باید بمونه، وقتی موهام اومدم صاف کردم دیدم فقط چندتا نخ بیشتر نریخت اونم با یبار استفاده کردن، از عطاری بخر گرون هم نیست من چند روز پیش خریدم ۶٠ تومن

واقعا عالی بود با یبار استفاده، از خیلیا شنیده بودم مثل اب رو اتیشه باور نمیکردم تا وقتی زدم

من یکی دو ساله تایپک هات دنبال میکنم، با غم هات از تَه دل ناراحت میشم امیدوارم از شرایطی که توش هستی در بیای و از تَه دل خوشحالی بشی،،، 

انشالله روزی که بیای شادی هاتو بهمون بگی، هم سن توهم هم رشته تو حدودا حوالی شیرازم