2777
2789
عنوان

اورژانسی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 67 پست
جلل خالق بحق چیزای ندیده چطور ممکنه باکر باشی بارداربشی از کدوم راه    

بله عزیزم کاملا احتمالش هست. از همون راهی که بقیه باردار میشن. پرده بکارت مانع ورود اسپرم به رحم نیست و خیلی راحت اسپرم ازش عبور میکنه و وارد رحم میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم کاملا احتمالش هست. از همون راهی که بقیه باردار میشن. پرده بکارت مانع ورود اسپرم به رحم نیس ...

خوب اخه وقتی نزدیکی کنی پرده پاره نمیشه؟ !!!

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
ن بخدا اخه چطوری امکانشه باکره باشی ولی باردار بشی 

نمیشه واضح توضیح بدم... ولی خیلی عادیه و من فکر نمیکردم کسی اطلاع نداشته باشه از این موضوع

پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂
خوب اخه وقتی نزدیکی کنی پرده پاره نمیشه؟ !!!

بله در صورت نزدیکی پاره میشه‌‌. ولی خب خیلیا تو دوران عقد نزدیکی کامل ندارن. 

ببخشید بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم😞😞

جنس پرده که از فولاد ضد آب نیست ک😐😐 یه لایه پوست هست. که حتی خون پریود ازش عبور میکنه. 

اینو میدونم عزیزم هنگام نزدیکی چطور امکان داره این خون پریودی عبور کنه ولی امکان نداره آلت تناسلی اونو پاره کن مگه از دهانه آلت تنایلی تا پرده چقدر فاصلس من که تا حالا نه دیدم ن نشنیدم نمیدونم دیگه این چجورشه 

نمیشه واضح توضیح بدم... ولی خیلی عادیه و من فکر نمیکردم کسی اطلاع نداشته باشه از این موضوع

نمیدونستم عزیزم اووووولین بار ازشما میشنوم از شما اخه ن تا حالا پیش اومده برامون ن شنیدم 

نمیدونستم عزیزم اووووولین بار ازشما میشنوم از شما اخه ن تا حالا پیش اومده برامون ن شنیدم 

قبل از اینکه برای دختر خالم اتفاق بیفته میدونستم این موضوعو چون یه مطلب و مقاله راجع بهش خونده بودم و مامانم واسم یه داستانی از حاملگی دختر باکره ۱۴-۱۵ ساله تعریف کرده بود. بعدشم که تو کلاس تنظیم خانواده استاد برامون توضیح داد

پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂