2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلداری میدی؟

نه حقیقت گفتم

جدا شو  لیاقتت نداره اسی

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بابا این بنده خدا دوتا بچه داره از شوهرش ،حالا یکیم داره زندگی میکنه هی بگید طلاق طلاق !اسی عزیزم اینجا جای خوبی برای درد و دل کردن درباره این موضوع نیست ،البته من خودم نسیت به این مسئله جوری گارد دارم که از همه اینا بدترم ولی نمیتونم هم به شما بگم جدا شو چون بچه داری و برای یه مادر هیچی مهم تر از پاره تنش نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
زن عقدیش نمیدونم پول داده عقدش کرده فکرکنم

اسی خیلی مبهمی

تاجایی من میدونم بدون اجازه زن اول نمیشه عقد کرد مگه اینکه مشکلی بوده که دادگاه اجازه عقد دوم رو میده به مرد،بعدم اگه شوهر حتی صیغه کنه عقد که جای خودشو داره زن بخاطر همین موضوع میتونه راحته طلاق بگیره نمیدونم الان قانون تغییر کرده یا نه

سمت سیستان و بلوچستان خیلی چند زنی میبینم و خیلی برامم عجیبه💔

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نمیدونم منکه شرایط شما رو نمیدونم ولی یه لحظه موندن تو همچین زندگی هایی عذابه چرا خودتو رها نمیکنی

فکرمیکنیددورازجون شایدتوشرایط من بودی مجبوربودی بمونی به خاطر بچه به خاطرخرج زندگی و...