2777
2789

میخام بدونم راسته که میگن هرکاری که ما انجام میدیم خدا خاسته؟ منظورم از هرکاری یعنی از خیر تا شر کلی میگم 

#Amiram

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت خدا واسه چی به ما قدرت اختیار و اراده داده؟ واسه اینکه خودمون تصمیم بگیریم چه کاری انجام بدیم

خدا فقط خیر و شر رو مشخص کرده دیگه انجامش به عهده ی ماست

البته که این قدرت اختیار از خود ما نیست قدرتیه که خدا به ما داده منظور نحوه استفاده از اونه که به دست خودمونه

نه 

این خییلی بحث مفصلی داره

اگر کسی فکر کنه تمام و کمال زندگی مارو خدا جلو میبره و قدرت اختیار رو انکار میکنه عملا کفر گفته

سرنوشت و اینا پنجاه پنجاهه، نصف خدا نصف اختیار بنده، خدا این مسیر رو قرار داده ولی تو تصمیم میگیری که این راه رو بری یا نه

به نظرت خدا واسه چی به ما قدرت اختیار و اراده داده؟ واسه اینکه خودمون تصمیم بگیریم چه کاری انجام بدی ...

اره ولی خب بازم هرجوری فکر میکنم میبینم باز خودش میخاد یه سری کارا انجام بگیره 

#Amiram

اره ولی خب بازم هرجوری فکر میکنم میبینم باز خودش میخاد یه سری کارا انجام بگیره

قطعا خیلی جاها کمک میکنه یه نشونه میفرسته اون نشونه میتونه یا تحول فکری خودمون باشه یا حتی آدمای اطرافمون

ولی آیا همیشه اینجوریه؟ خیر

قطعا خیلی جاها کمک میکنه یه نشونه میفرسته اون نشونه میتونه یا تحول فکری خودمون باشه یا حتی آدمای اطر ...

نه اینجوری نگو نگرانم میکنی حس میکنم خدا هوامو نداره

#Amiram

نه اینجوری نگو نگرانم میکنی حس میکنم خدا هوامو نداره

وا ببین اینکه تو سمت یه کار بد بری چی؟ خدایی که خودش میگه مثلا سمت نامحرم نرین ولی اگه شما بری سمت یه نامحرم یعنی به خواست خدا بوده؟ پارادوکس عجیبیه

وا ببین اینکه تو سمت یه کار بد بری چی؟ خدایی که خودش میگه مثلا سمت نامحرم نرین ولی اگه شما بری سمت ی ...

والا یه روحانی بود رو کرد بهم گفت اگه تو خیلی کارا کردی خدا خاسته شاید یه چیزی میدونسته که تو نمیدونی

#Amiram

والا یه روحانی بود رو کرد بهم گفت اگه تو خیلی کارا کردی خدا خاسته شاید یه چیزی میدونسته که تو نمیدون ...

تو ببین عقل و منطقت چی میگه

حرف روحانیه رو سبک سنگین کن

یعنی چی؟ خدا خودش گفته نماز بخون بعد من که نمیخونم به خواست خودشه؟ خنده داره یکم😂