2777
2789
عنوان

چندوقته سرم خیلی درد میکنه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ابجی منم گوشش عفونت داره مدام تب میکنه و سردرد داره طفلکپس احتمالش هست مال شمام از عفونت باشه. ب ...

خیلی بده گوش درد من بچگی خیلی گوش درد می‌گرفتم گلوم عفونت میکرد واسه لوزم 

بعد از اینکه عمل کردم دیگه گوش دردم تموم شد الان باز یه مدت هی گوشم عفونت می‌کنه دکتر میرم خوب میشه 

این سری نمی‌دونم چرا سردرد ول کن نیست 

چشمم  که هر شش ماه میرم چکاب عزیزم چون آب مروارید دارم باید عمل کنم خطرناکه واسه همین میرم چکاب مشکل از اون نیست 

حالا من بیرون نمیزنم چون فک میکنم با چادر شبیه پیر زن میشم🤣🤣

😁همون دیگه کلا من فکر میکنم از صورتم میزنه بیرون .

حالا ک زیادم نمیزنم ۳،۴ تا عینک دارم😁چون همش فکر میکنم هیچکدوم بهم نمیاد میرم یکی دیگه میگیرم

خیلی بده گوش درد من بچگی خیلی گوش درد می‌گرفتم گلوم عفونت میکرد واسه لوزم بعد از اینکه عمل کردم دیگه ...

عزیزم 

انشاالله ک هر چه سریعتر خوب شی. عفونت خیلی بده کل زندگی آدمو مختل میکنه. حتما سریعتر برو کل بدنت پخش نشه انشاالله زودتر درمان شی

بله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گفتم که یه خط درمیون میزاشتم چون نمره چشمم بالا نبود .الان میترسم،بالاتر بره مرتب ...

اره مال من ۱/۷۵ فکر کنم نمیزنم😁 گردن کلفتم وگرنه این نمره همه عینک میزنن