2777
2789

برم خونه خودم 

سلامتی کلیع های شوهرم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله الرحمن الرحیم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

آرزومیکنم تمام کسایی که کامنت گذاشتن به آرزوشون برسن 

منم ازاین خونه مادرشوهرم برم مستقل بشم .آزادبشم .برم باپسرموشوهرم کیف کنم انشاالله

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

صد ساله دیگه کسی منو یادش نمیاد و یادش نیست من چکار کردم ولی میخوام لحظه لحظه های زندگی رو درک و واقعا با تمام وجود زندگی کنم .

میخوام پدر و مادرم رو سربلند کنم و تا اخرش مواظبشون باشم . توی کار و درس و هر چیزی که انجام میدم یا انجام خواهد داد پیشرفت کنم و به بقیه کمک کنم . برم مسافرت جاهای دیگه رو ببینم و بیشتر به عظمت خدا پی ببرم و بیشتر قدردانش باشم .چیزهای زیادی یاد بگیرم . کتاب بخونم و اگر کسی کمکی خواست راهنمایی و کمکش کنم . اگر عمری باشه بمونه یادگاری برای خود ایندم و ایندگان 

23 / 9 / 1403     ساعت  33 دقیقه بامداد

د - م 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛