_هیچکس__ مدیر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 عنوان فیلم یا سریال | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 32 پست سلام فیلم یا سریالی که دیدین و دوست داشتین معرفی کنین ترجیحا کره ای نباشه آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی 1403/09/23 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 نه کره ای میتونم ببینم نه ایرانی دیگه هر کسی سلیقه خودشو داره...منم فقط هری پاتر دیدم ک کره ای نباشه تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 آرکین رو دیدین؟انیمیشن سریالیه ولی واقعا خفنهپانیشر هم تازه دیدم عجیب بود واسم چرا زیاد راجبش حرف نم ... استرنجر تینگز رو دیدم فقط از بین اینا آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 دیگه هر کسی سلیقه خودشو داره...منم فقط هری پاتر دیدم ک کره ای نباشه منم چند تایی دیدم کره ای یکیش راجب یه بوکسور بود که عاشق یه دختر کور میشه برا پول عملش میره مسابقه میده ولی اسمش یادم رفته آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 واکینکها؟ مگه میشه اینو ندیده باشی آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 منم چند تایی دیدم کره ای یکیش راجب یه بوکسور بود که عاشق یه دختر کور میشه برا پول عملش میره مسابقه ... ببین نمیخام بهت تحمیل کنم ولی سگ های شکاری و غریبه هایی از جهنم و همچنین موش...موضوع دارک و خوبی دارن...دوس داری ببین به جز موش اون دوتا تقریبا مینی سریالن تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 ببین نمیخام بهت تحمیل کنم ولی سگ های شکاری و غریبه هایی از جهنم و همچنین موش...موضوع دارک و خوبی دار ... نه تحمیل چرا ، ممنون یه نگاه میکنم آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
jeon_tae عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 2798 نه تحمیل چرا ، ممنون یه نگاه میکنم موش و غریبه هایی از جهنم بکش بکشهاون بکی راجب دوتا بوکسوزه تمامِاینمدتماتِچهرهاتبودهام و پیوستهازخودممیپرسیدم آیافردِ دیگریمیتواندچِنینباشد؟
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 موش و غریبه هایی از جهنم بکش بکشهاون بکی راجب دوتا بوکسوزه ممنون آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
پروآنه_آبی عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 928 استرنجر تینگز رو دیدم فقط از بین اینا آرکین رو ببین پسافسرده شدم از وقتی تموم شدهاینم نمره هاش توی imdb عه
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 آرکین رو ببین پسافسرده شدم از وقتی تموم شدهاینم نمره هاش توی imdb عه اخرین انیمیشینی که دیدم شرک بوده نمیدونم میتونم ببینم یا نه اینو ، ژانرش چیه ؟ آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی
پروآنه_آبی عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 928 daredevil هم خیلی عالیهاینم خیلی معروف نیست، اگه اکثر سریالای معروفو دیدی
پروآنه_آبی عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 928 اخرین انیمیشینی که دیدم شرک بوده نمیدونم میتونم ببینم یا نه اینو ، ژانرش چیه ؟ سریالش برای بچه ها نیست اصلا😭😂ژانرش رو میتونم بگم اکشن و ماجراجوییهاز وقتی فصل دومش اومده خیلی همه جا حرفشه، عجیبه که حداقل اسمشو تو اینستا نشنیدی
_هیچکس__ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1413 daredevil هم خیلی عالیهاینم خیلی معروف نیست، اگه اکثر سریالای معروفو دیدی این و پانیشر و زیاد شنیدم ولی از وقتی بریکینگ بدو دیدم هیچ سریالی رو نمیتونم تا اخر تموم کنم آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی