2777
2789
عنوان

پیازدرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503918/داستان-انتظار عزیزم تاپیکمو بخون لدفن

خوندم قشنگم مبارکت باشه

میشه همونجوری ازته دلت برامنم خداروصدابزنی بخداالان اشک توچشمام جمع شده خسته شدم

ولی سه ماه پشت سر هم صبح ها عرق رازیانه و شب ها عرق بومادران خوردم البته قرص متفورمین هم میخوردم ک ب ...

چیزای گرمی بخور هم خودت هم شوهرت  چون رحم گرم بشه احتمال بارداری خیلی میره بالا.واسه شوهرت یک زده تخم مرغ خونگی ..یک قاشق عسل..پودردارچین خیلی کم..یکمی پودروانیل  واسه طعم وبوش ..یک موز رنده شده..مغزگردو وپسته رو هم بکوب یا رنده کن همشو خوب هم بزن با کمی شیر که یک لیوان بشه همیشه بده شوهرت بخوره خودتم بخوری خوبه .

موقع پریودت تا روز ۴یا۵اصلا تا میتونی نرو حموم و خودتو حسابی گرم نگه دار و چایی زعفرون ودارچین و....چیزخیلی گرم بخور که کاملا رحمت پاک شه .میدونم واست سخته ولی میرفتی برای ادرار دستشویی یکبار بشور یکبار نشور چون اینجوری هم ضدعفونی میشه هم رحمت در اون لحظه اب نمیکشه بالا.سعی کن‌ با اب سرد تماس پیدا نکنی فقط اب گرم مصرف کن .همیشه مغزیجات بخورمخصوصا پسته ادویه دار.توی غذاهاتم حتما زنجفیل و ادویه گرم بریز .منم کم کاری تیرویید دارم و طبعم سرده قبل اقدام اینارو رعایت کردم وخداروشکرماه اول نتیجه گرفتم .انشالله بزودی تو هم مامان میشی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم قشنگم مبارکت باشه میشه همونجوری ازته دلت برامنم خداروصدابزنی بخداالان اشک توچشمام جمع شده خست ...

اگه قابل باشم چشم

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
مرسی عزیزم خیلی دلم شکسته😢

درکت میکنم گلم فقط ناامید نشو ناامیدی اعتقادادمارو ضعیف میکنه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
نه عزیزم امیدت روهیچ وقت ازدست نده هیچ وقت 💐ان شاالله خدا خیلی زود یه نی نی میذاره تودلت   &nb ...

😢😢😢😢😢 تونی نی سایت ب هرکی رسیدم گفتم دعام کن پری نشم..خودمم خیلی دلشوره داشتم ودعاکردم..واقعااخرش چی شد؟؟حوصله ندارم بخدا😢😢

😢😢😢😢😢 تونی نی سایت ب هرکی رسیدم گفتم دعام کن پری نشم..خودمم خیلی دلشوره داشتم ودعاکردم..واقعااخ ...

عزیزم من کسی رومیشناسم که بعداز۱۸سال باردارشد...ولی درعین حال کسی رومیشناسم که بعداز۵ماه باردارشد...کسی رومیشناسم که کلاسن بالاداشت وبارداری تواون سن محال بودولی به خواست خداباردارشد...داستان حضرت یحی روبخون توی قران می بینی که هیچ چیزبرای خدامحال نیست...ازش بخواه وامیدت روازدست نده عزیزدلم😗😍