2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چند ساعت؟

چهار ساعت و نیم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

هیچی حوصله ندارممممم  دلم میخواد فقط بخوابم🥱  سرم درد میکنهههه 🤕🤕

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

دمت گرم بابامیخای چی قبول شی کنکور؟

مرسی فدات شم مثل تمامی تجربی های دیگر آرزوی پزشکی در دل میپرورانم البته من یازدهمم🤣🤣

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
باببابا ایوللللچی میخای قبول شی کنکور؟

همین بابا ایولت کلی انرژی مثبت با خودش داشت دختر

امیدوارم برگرده به خودت

دندونپزشکی اگه خدا بخواد :)

البته هنوز دهمم 😀

جوانم و جویای نام

کاربری دست دو نفر میباشد❗    
مرسی فدات شم مثل تمامی تجربی های دیگر آرزوی پزشکی در دل میپرورانم البته من یازدهمم🤣🤣

ان شاءالله با توکل به خدا میرسی بهش چرا ارزو باشع؟ 

اقاااا من بین دوراهی موندم! 🙁

همین بابا ایولت کلی انرژی مثبت با خودش داشت دخترامیدوارم برگرده به خودتدندونپزشکی اگه خدا بخواد :)ال ...

ففداتشم قشنگم ان شاءالله با توکل به خدا میرسی بهش با همین فرمون تا اخرش برو که خداکنارته🥹🌱💚✨