2777
2789
با اجازت از ابرو هات عکس گرفتم برم آرایشگاه نشون بدم که اینحوری میخوام

باشه عزیزم❤️

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیرازم زرگری

کجای زرگری آدرسشو میگی؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خیلی خوب شده عزیزم کجا انجام دادی قیمتشم خوب بوده عکس قبلم بی‌زحمت میزاری

شیراز زرگری عکس گذاشتم عزیزم 

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..
مجمتع بارانا سالن مهشید طهماسبی..

اهان میدونم کجاست مطب دکترم اونجاست.ممنون که گفتی 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

فداتشم.. اول بده موقت بکشه برات

موقت چقد ماندگاری داره؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

۲۳

من عکس قبلت رو الان دیدم خیلی عالی شده مبارکت باشه.یعنی اول موقت بزنه بعد بریم دائم بزنه؟

موقت چقد ماندگاری داره؟

همون لحظه با مداد مخصوص می‌کشه برات ببینه اگه دوست داشتی برات دائم بزنه وگرنه ک سریع پاک میشه

من عکس قبلت رو الان دیدم خیلی عالی شده مبارکت باشه.یعنی اول موقت بزنه بعد بریم دائم بزنه؟

مرسی نفس.. موقت می‌کشه با مداد اگه دوست داشتی برات دائم کار می‌کنه اگه ن ک دیگه هیچی..

مرسی نفس.. موقت می‌کشه با مداد اگه دوست داشتی برات دائم کار می‌کنه اگه ن ک دیگه هیچی..

ممنون از راهنماییت عزیزم