2777
2789
عنوان

معلم دخترم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست
تو پیوی فرستادی تکالیفو؟ اگه دیده دوباره برو بپرس تکالیف مشکلی نداشت کامل بود؟ بعد مثلا میگه عالی بو ...

تو گروه میفرسته ما تو پی وی میفرستیم تکالیف 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم فقط دختر شما نیست که 

۲۰ تا بچه دیگه هم هستن 

کم کم بازخورد میده به همه 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

آخیییی😂

اره دیگه تو خونه خودش هی تشویقش میکرد و بهش حس عالی بودن میداد

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ما کلا تکالیف پی وی میفرستیمگروه قفله فقط واسه دریافت تکالیف هستشنمیفرستم چیزی براشخودم برا تشویقش ف ...

آره اینم خوبه

ولی به معلمشون بگو که چشم انتظاره طفلی لااقل یه استیکر بفرسته

عزیزم فقط دختر شما نیست که ۲۰ تا بچه دیگه هم هستن کم کم بازخورد میده به همه

دو روزه هیچ بازخوردی نداد هی آنلاین میشه تکالیف هم سین زده 

مگه یه دونه آفرین چقد وقت میبره

بچه رو حسلس نکن بگو چون تعداد بچه ها زیاده خانم‌معلم نمیتونه برا همه ،بفرسته ،هر کی بد نوشته باشه به ...

این خیلی روش قشنگ بود آفرین

میشه براحاجت دلم یه صلوات بفرستی خیلی بهش نیازدارم خواهش میکنم 💔🥲

والا دختر من کلاس ششمه معلمشون استیکر آفرین میفرستهاونم باید بفرستهبهش تو پی ویش پیام بدین واسه دل ب ...

پسر منم کلاس پنجمه معلمشون یه پیام تشویق بلتد بالا و چندتا استیکر تشویق و اسم و جان و فلان میفرسته بچه انگیزه میگیره

بچه رو حسلس نکن بگو چون تعداد بچه ها زیاده خانم‌معلم نمیتونه برا همه ،بفرسته ،هر کی بد نوشته باشه به ...

نه من هیچ واکنشی نشون نمیدم فقط وقتی میپرسه هواسش پرت میکنم بحث عوض میکنم

دو روزه هیچ بازخوردی نداد هی آنلاین میشه تکالیف هم سین زده مگه یه دونه آفرین چقد وقت میبره

احتمالا تصحیح نکرده 

فقط سین زده 

بعدا یا نهایتا سر کلاس بازخورد میده

ولی در کل به خاطر دختر خودتون میگم باهاش کار کنید که بازخورد دادن و تحسین کردن معلم زیاد براش مهم نباشه 

شرطی میشه بچه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اگه بچه زیاد تشویق بشه بعد از یه مدت تلاشش کمتر میشه...تشویق خوبه اما نه خیلی زیاد...کلا برای چیزهایی مثل تکلیف نوشتن و کارهایی که انجام دادنش وظیفه است، تشویق کردن مداوم یه جور زیاده رویه، واسه اینجور چیزها گهگاهی باید تشویق صورت بگیره

اگه بچه زیاد تشویق بشه بعد از یه مدت تلاشش کمتر میشه...تشویق خوبه اما نه خیلی زیاد...کلا برای چیزهای ...

نه اتفاقا الکی تشویق نشده